Πλέον, η παρουσία του κόσμου συνιστά ζήτημα αγωνιστικής επιβίωσης

Η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης παραχώρησε τη θέση της στην ανάγκη αποφυγής της περιπέτειας των play out – Αγώνας “must win” κόντρα στον Παμβοχαϊκό, με τον κόσμο να ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργήσει ως μοχλός στήριξης…

Βόλει, Ηρακλής

Ο συνεχιζόμενος αποδεκατισμός του βολεϊκού Ηρακλή, ο οποίος άρχισε από την εκκίνηση της περιόδου και συνεχίστηκε μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα με την αποχώρηση του κόουτς, τον φέρνει στη μέγιστη βαθμολογική ανάγκη.

Το Σάββατο, στις 17:30, στη Μίκρα, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Παμβοχαϊκό, σε μία προφανέστατη προσπάθεια για κατάκτηση των τριών πόντων της «καθαρής» νίκης, ώστε να αποφευχθεί η ψυχοφθόρα περιπέτεια των play out, με δεδομένο ότι η ομάδα είναι αγωνιστικά «σκασμένη», αγωνιζόμενη χωρίς επάρκεια εναλλακτικών λύσεων και υπό το βάρος της γενικότερης οικονομικής κακουχίας, που τη μαστίζει.

Η μαζική παρουσία του κόσμου του Συλλόγου στη Μίκρα δεν είναι – πλέον – θέμα οικονομικής ενίσχυσης προς την προσπάθεια της διοίκησης, αλλά θέμα αγωνιστικής επιβίωσης.

Ο Ημίθεος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για να συμβεί αυτό με απόλυτη αποτελεσματικότητα, θα πρέπει να σταθεί αποφασιστικός και καταλυτικός αρωγός ο κόσμος του.

Το Σάββατο είναι «καθαρό» αγωνιστικά από άλλες υποχρεώσεις μεγάλων Τμημάτων του Ηρακλή (το μπάσκετ αγωνίζεται την Κυριακή και το ποδόσφαιρο έχει ρεπό) και η δικαιολογία των Ηρακλειδέων για μη παρουσία στο Κλειστό της Μίκρας ανύπαρκτη…

Αγώνας επιβίωσης για τη βολεϊκή ομάδα, λοιπόν, με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σωσίβιο τον κόσμο της…

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top