ΤΑΑ: “Γιάννη, σε ευχαριστούμε – Πάντα ανοικτή η πόρτα…”

¨Η διοίκηση του βολεϊκού Ηρακλή ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα κόουτς και επιφυλάχθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα όσων υποσχέθηκαν βοήθεια στο Τμήμα και ουδέποτε το έπραξαν…

Βόλει, Ηρακλής

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

Το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί τον προπονητή, τον άνθρωπο, τον φίλο Γιάννη Ορφανό για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο. Πέντε χρόνια ηταν αυτός που κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες κράτησε όρθια την ομάδα και την οδήγησε σε δύο τελικούς κυπέλλου επαναφέροντας την μετά από αρκετά χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Γιάννη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποια ομάδα συνεχίσεις την καριέρα σου και να ξέρεις οτι η πόρτα του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα.

Υ.Γ. Σεβόμενοι τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η ομάδα έχοντας μπροστά της το παιχνίδι της χρονιάς, θα κάνουμε υπομονή 4 αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα. Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μιλήσουμε με ονόματα, ποιοί ηταν όλοι αυτοί που όταν ήμασταν αρνητικοι στο να κατέβει η ομάδα σε δεκάδες συναντήσεις ήρθαν τάξανε βοήθεια και χρήματα αλλά τελικά εξαφανίστηκαν κοροϊδεύοντας διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες. Υπομονή λοιπόν και όλα θα ειπωθούν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κατσάνειο την επόμενη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top