- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προσθέτει τον Τζίμι Γκάβιν στη μηχανή του!

Στα “θέλω” του Ηλία Καντζούρη, πέρα από την πιθανότατη αντικατάσταση του Ντάριους Γκάρετ, προεξάρχουσα θέση κατείχε η προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας ενός ακόμη επιθετικογενούς πλέι μέικερ, παράλληλα με την παρουσία του Ολιβιέρ Χάνλαν.

Στο πρόσωπο του Τζίμι Γκάβιν φαίνεται ότι βρήκε αυτό, που αναζητούσε, καθώς ο 28χρονος (1,91) λευκός Αμερικανός πόιντ γκάρντ έχει ως βασικό στήριγμα της αγωνιστικής συμπεριφοράς του την επιθετική έκφραση και την ικανότητά του στο σουτ τριών πόντων.

Ο αριστερόχειρ άσσος αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά από τον Ηρακλή και να ντεμπουτάρει στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ρόλος του θα είναι αυτός του back up του Χάνλαν, αλλά και αυτός της συμπαρουσίας του με τον Καναδό να περνά σε θέση “2” σε αρκετό χρονικό διάστημα των αγώνων.

Όπως όλα δείχνουν, ο Τζίμι Γκάβιν θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Τέντι Οκερέαφορ, με τον οποίο αναμένεται να προχωρήσει διαδικασία λύσης της συνεργασίας.

Βεβαίως, δεν εγκαταλείπεται και η προσπάθεια λύσης της συνεργασίας με τον Ντάριους Γκάρετ, γεγονός, που αναμένεται να σημάνει και την αντικατάσταση του Αμερικανού με άλλον ξένο ψηλό.