- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μάκης Καλαϊτζίδης: “Ασύλληπτη η επιτυχία του Εφηβικού”

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης δήλωσε :

“Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες, ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά απ’τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Συγχαρητήρια πάνω απ’όλα στην ομάδα μας, πρώτα στον κοουτς Στέφανο Νανά και μετά σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου τον Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, τον Άγγελο Στεφανίδη, τον Παναγιώτη Βαρβεσιώτη, τον Ανδρόνικο Κονιόρδο και τον Γιάννη Κωστάκογλου γιατί είναι η τελευταία τους χρονιά, είναι το τελευταίο κύπελλο ΕΠΕΣΘ που σηκώνουν. Όλα αυτά τα παιδιά ήταν μια παρέα που ξεκίνησαν μαζί από παμπαίδες και πάλι τους ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου.

Ήθελα να ότι το σημερινό είναι το 16ο πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ και το 3ο κατά σειρά συνεχόμενων χρόνων, στο σύνολο αυτή τη στιγμή σε πανελλήνιο επίπεδο ο Ηρακλής μετράει παμπαιδικά, παιδικά και εφηβικά μαζί με το σημερινό 65 τίτλους, ένα ασύλληπτο νούμερο που θα πρέπει να περάσουν αιώνες για να μπορέσει κάποια ομάδα να καταφέρει να πιάσει αν καταφέρει να το πιάσει ποτέ αυτό το νούμερο.

Ο Ηρακλής είναι από τις λίγες ομάδες που κάνει πραγματικά ανάπτυξη και αυτό φαίνεται διότι τροφοδοτεί συνέχεια με παίκτες την ανδρική του ομάδα. Συνεχίζουμε, οι πανηγυρισμοί κρατάνε μέχρι σήμερα το βράδυ, τα παιδιά έχουν δύο μέρες να ξεκουραστούν.

Στη συνέχεια έχουμε το πανεπαρχιακό κι αφού με το καλό περάσουν κι αυτή τη φάση σειρά έχει το πανελλήνιο που είναι και ο στόχος της χρονιάς. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη αφού μας περιμένουν πάρα πολύ καλές ομάδες αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν την ψυχή τους για να το κατακτήσουν.

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλα τα παιδιά, τον κοουτς και τον έφορο του τμήματος”.

Ο προπονητής του εφηβικού τμήματος κ. Στέφανος Νανάς δήλωσε :

“Είμαι χαρούμενος για την κατάκτηση του κυπέλλου και το γεγονός ότι φανήκαμε αντάξιοι της παράδοσης που έχει ο Ηρακλής στις αναπτυξιακές ηλικίες παίρνοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο της ΕΠΕΣΘ όντας αήττητοι η ομάδα εδώ και τρία χρόνια.

Τα παιδιά καταθέσανε ψυχή, καταθέσανε την καρδιά τους και σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες κατάφεραν να το κερδίσουν και να πάρουν αυτό που τους αξίζει, δηλαδή το κύπελλο.

Αύριο είναι μια άλλη μέρα, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι 5-8 Μαρτίου που θα γίνει η προημιτελική και ημιτελική φάση του πανελληνίου ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που αυτός είναι και ο κύριος μας στόχος που βάλαμε από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη”.

Ο αρχηγός του εφηβικού Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε :

“Αρχικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στις υπόλοιπες ομάδες για την άξια προσπάθεια τους και τις τρεις ημέρες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτόν τον τίτλο διότι είναι ο τελευταίος τίτλος ΕΠΕΣΘ που σηκώνω σαν έφηβος.

Συγχαρητήρια και στην δική μου την ομάδα, στα δικά μου τα παιδιά που για ακόμη μια φορά κατακτήσαμε ένα κύπελλο ΕΠΕΣΘ αήττητοι. Αυτό δείχνει ότι είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά με τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι το κερδίσαμε λόγω περισσότερης θέλησης και περισσότερης εμπειρίας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ηρακλή που μας στήριξε και ήταν εδώ και τις τρεις ημέρες.

Συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις μας τώρα με το πανεπαρχιακο και στόχος μας η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος. 1000 χρόνια Ηρακλής”.