Τρύφων Γιούδας: Η επιθυμία και το… θετικό εμπόδιο

Ο Ελληνογερμανός γκολκίπερ και ο λόγος για τον οποίο δεν είχε όση συμμετοχή ήθελε στη φετινή πορεία της ομάδας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τρύφων Γιούδας με τεράστια προθυμία και θέληση αποφάσισε να αποχωρήσει στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου από την Κρήτη και τον ΑΟ Παλαιοχώρας, στον οποίο αγωνιζόταν, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Ηρακλή, έστω και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Η πρόθεση του 27χρονου τερματοφύλακα ήταν να βοηθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς την ομάδα, κάτι, όμως, το οποίο δεν επαληθεύθηκε, λόγω ενός σημαντικού και ανυπέρβλητου εμποδίου.

Ενός εμποδίου, το οποίο μόνο αρνητικό δεν είναι, αλλά δεν του επιτρέπει να έχει πολλές συμμετοχές στη φετινή αγωνιστική διαδρομή της ομάδας…

Συγκεκριμένα, ο Ελληνογερμανός τερματοφύλακας προσελήφθη υπό την ιδιότητα του υψηλά ισταμένου στελέχους σε γερμανική εταιρεία της Θεσσαλονίκης, θέση, η οποία απαιτεί έντονη και πολύωρη καθημερινή απασχόληση και συχνά ταξίδια στη Γερμανία.

Συνεπώς, η επιθυμία του Γιούδα να βοηθήσει υλοποιείται σε μικρότερο από τον επιθυμητό από τον ίδιο βαθμό, όμως αυτή δυσχέρεια υφίσταται λόγω ενός θετικού αιτίου, καθώς η επαγγελματική αποκατάσταση αποτελεί σημαντική παράμετρο, εφόσον στην παρούσα φάση ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας δεν αγωνίζεται σε επαγγελματικό ποδοσφαιρικό επίπεδο…

 

Σχετικά Άρθρα

Ακριτόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους μας – Είμαστε υπηρέτες του”

Ποδόσφαιρο

Back to Top