- Bluearena - https://bluearena.gr -

TAA Ηρακλής: “Ξεφτιλίζεστε, σας τρομάζει ακόμη ο Ηρακλής…” (pics)

Η σκληρή ανακοίνωση του “κυανόλευκου” βόλεϊ, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφία – ντοκουμέντο της επίμαχης φάσης του δεύτερου σετ:

“Οι Γελοίοι Ξανά Χτύπησαν

Για άλλη μια φορά το συγκεκριμένο γελοίο δίδυμο της Ελληνικής διαιτησίας εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Τυχαίο;; Δεν νομίζουμε….

Δυστυχώς για εσάς γουστάρουμε που ξεφτιλίζεστε σε όλη την Ελλάδα αφού το ματς ήταν τηλεοπτικό.

Για πρώτη φορά μετά από 13 αγωνιστικές ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ήμασταν σίγουροι πριν τον αγώνα ότι δεν θα μας σφάξουνε διότι θα είχε VAR, αλλά ως διά μαγείας για πρώτη φορά φέτος το VAR δεν λειτουργούσε. Τυχαίο;;; Δεν νομίζουμε…

Ευτυχώς θα σας ανεχτούμε άλλες 5 αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει αυτό το γελοίο πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα παίξετε ξανά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα σε ματς δικό μας αλλά και ότι οι αντικαταστάτες σας θα προσπαθήσουν να πράξουν το ίδιο με εσας αφού θα πρέπει να πάρουν εκδίκηση για όλα αυτά που γράφουμε.

Δυστυχώς αυτός ο σύλλογος που δίδαξε βόλεϊ σε όλο το πανελλήνιο ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σας τρομάζει. Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα, στον αγώνα που πραγματικά απευχόμαστε να πάρουμε την απόφαση να φύγουμε θα το νιώσετε καλά στο πετσί σας

111 Χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου”.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Image may contain: 1 person, playing a sport

Image may contain: one or more people and people standing