Προύσαλης: “Ο Ηρακλής θα ξαναγίνει σίγουρα μεγάλος!”

Αισιόδοξες τοποθετήσεις από τον αρχηγό του “κυανόλευκου” βόλεϊ.

Βόλει, Ηρακλής

Όσα είπε ο Κώστας Προύσαλης στο Metropolis 95,5 FM:

Για τα επεισόδια στο ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Είναι ανεπίτρεπτα τα επεισόδια και ειδικά σε ένα άθλημα όπως το βόλεϊ. Απαιτείται η λήψη γενναίων αποφάσεων για μην υπάρχει βία γενικότερα στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς, η κατάσταση δείχνει πως ξεφεύγει με την κόντρα που υπάρχει».

Για την παρουσία του στα εγκαίνια της Λέσχης Φίλων Ηρακλή, όπου ήταν προσκεκλημένος: «Συγχαρητήρια και χίλια μπράβο σε όλη την παρέα που άνοιξε την λέσχη και σιγά σιγά γιγαντώνεται. Είναι τιμή για μένα που προσκλήθηκα, χάρηκα για την παρουσία μου και πιστεύω ότι η λέσχη θα παίξει μελλοντικά σημαντικό ρόλο στα του Ηρακλή».

Για το επερχόμενο ματς του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι φορμαρισμένος. Θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι γιατί θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όσους πόντους μαζέψουμε μέχρι το τέλος θα είναι κέρδος».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ηρακλή: «Δύναμη, υπερηφάνεια και αγωνιστική παρουσία σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή, διότι ο Ηρακλής σίγουρα θα ξαναγίνει μεγάλος».

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top