Η παρουσία του “κυανόλευκου” μπάσκετ στην εκδήλωση της Λέσχης (pics)

Ευρεία καλαθοσφαιρική αντιπροσώπευση στα εγκαίνια και στην κοπή πίτας της Λέσχης Φίλων Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Τις ευχές φιλάθλων, βετεράνων αθλητών και στελεχών άλλων τμημάτων του Συλλόγου μας για υγεία και επιτυχές 2020 δέχθηκε αντιπροσωπεία της Ομάδας μας στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Λέσχης Φίλων ΗΡΑΚΛΗ. Επικεφαλής ο Προπονητής μας Ηλίας Καντζούρης, ενώ παρόντες ήταν και οι Γιώργος Σιγάλας, Δημητρης Καλαιτζίδης, Βασίλης Καββαδάς, Ολίβιερ Χάνλαν, Σωτηρης Μανωλοπουλος, Μιλενκο Τέπιτς, Κώστας Κούσης.

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο που κατέκλυσε τα καλαίσθητα γραφεία της Λέσχης και παίκτες και προπονητές δέχθηκαν ευχές και… παροτρύνσεις για νέες νίκες στη συνέχεια. Άπαντες έδωσαν ραντεβού στον προσεχή μας αγώνα με τον Ιωνικό την Κυριακή 01/03 και ώρα 17:00, στο Ιβανώφειο.

Με τη σειρά του ο κ.Καντζούρης ευχήθηκε, εκ μέρους της Ομάδας μας, υγεία και δύναμη στα μέλη της Λέσχης και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση στην προσπάθεια και μετέφερε τις ευχές και του Προέδρου Θεόδωρου Δρακόπουλου.

Παίκτες και προπονητές χειροκρότησαν με σεβασμό και τιμή στις βραβεύσεις των κ.κ. Ατματζίδη, Τσουμή, Σιάγκα, Παπαϊωάννου, και της αρχηγού του Γυναικείου Τμηματος , Β.Τσουμπερλή για την προσφορά τους στον Σύλλογό μας.

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Image may contain: 9 people, indoor

Image may contain: 8 people

Image may contain: 6 people, people standing

Image may contain: 6 people

Image may contain: 6 people, indoor

Image may contain: 6 people, people sitting

Image may contain: 4 people

Image may contain: 4 people, indoor

Image may contain: 4 people, indoor

Image may contain: 5 people, food

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top