Δηλώσεις Νανά και Καλαϊτζίδη για το Final 4

Ο κόουτς και ο αρχηγός του “κυανόλευκου” Εφηβικού αναφέρονται στην επικείμενη διοργάνωση.

Ακαδημία, Βόλει

Στέφανος Νανάς (Προπονητής Ηρακλή):

«Ο βασικός στόχος της ομάδος με βάση την ιστορία της και την δυναμική της τα τελευταία 20-25 χρόνια είναι μοιραία να πρωταγωνιστεί σε επίπεδο Ένωσης αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που έχει δύο διαφορετικές διαστάσεις.

Πρώτον το γεγονός ότι υπάρχουν τέσσερις αθλητές που προπονούνται με την αντρική ομάδα και δεν τους έχουμε στις καθημερινές προπονήσεις με συνέπεια να εμφανίζονται όποτε χρειάζεται από αγώνα σε αγώνα με ότι συνεπάγεται αυτό και δεύτερον το γεγονός ότι δεν υπάρχει όπως τις προηγούμενες χρονιές ο star (Μουχλιας Δημήτρης, Τζιουμακας Στέλιος, Μπουράκης Αντώνης κλπ) που θα σκοράρει τους πολλούς πόντους με αποτέλεσμα ο star της ομάδος να είναι η ίδια η ομάδα.

Παρόλα αυτά η αήττητη πορεία μας μέχρι τώρα φανερώνει την ποιότητα της ομάδος μας και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στον πρόεδρο μας, στον κόσμο του συλλόγου που μας στηρίζει και τον περιμένουμε, αλλά και στην ιστορία της ομάδος του Ηρακλή σε επίπεδο αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Οι αντίπαλοι μας στην πορεία για τον τίτλο έχουν ποιότητα και σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν θα πρέπει να λάβουμε καθόλου υπόψη τις νίκες του Α΄& Β΄ γύρου και να κερδίσουμε με πάθος και ταπεινότητα, όπως αρμόζει, κάθε αγώνα, κάθε σετ, αλλά και κάθε πόντο για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Οι ομάδες του Πήγασου, του Άρη και της ΧΑΝΘ έχουν την δική τους ιστορία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα μιας και κάθε παιχνίδι είναι τελικός και σίγουρα υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές και προπονητές που θα διεκδικήσουν με πείσμα και αγωνιστικότητα τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να μην ξεχνάμε εδώ ότι οι τρείς πρώτες θέσεις οδηγούν στην Προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να χαιρετίσω τη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΕΣΘ για την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο να γίνει κάποιος Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και δηλώνω, σαν προπονητής του Ηρακλή, πως και εμείς θα καταβάλλουμε τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή».

Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης (Αρχηγός Ηρακλή):

«Είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε σε ένα ακόμα Final 4. Στόχος μας η κατάκτηση και του συγκεκριμένου τίτλου. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοι μας έχουν καλές ομάδες. Τα συνεχόμενα παιχνίδια θα παίξουν τον ρόλο τους.

Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες και να τους ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Σχετικά Άρθρα

Βόλεϊ – Κ21: Το πρόγραμμα προημιτελικής και ημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Βόλει

Back to Top