Χάνλαν: “Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Ηρακλή – Μεγάλη υπόθεση ο κόσμος”

Ο κορυφαίος του φετινού Ηρακλή, έθελξε και στο πρόσφατο “All Star Game”.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι δηλώσεις του Ολιβιέρ Χάνλαν στον Arena FM 89,4:

Για το All Star Game: “Ήταν το πρώτο All Star Game που συμμετείχα και έμεινα ικανοποιημένος από την παρουσία μου. Είναι σημαντικό να αγωνίζεσαι ολόκληρη την σεζόν και να προσπαθείς να κερδίζεις όσο γίνεται περισσότερους αγώνες. Με χαροποιεί ότι με ψηφίσαν οι Έλληνες φίλαθλοι προκειμένου να βρεθώ σε αυτή την διοργάνωση. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα και ακόμα προσπαθώ να μάθω το πρωτάθλημα. Η αναγνώριση είναι πάντα ένα σημαντικό συναίσθημα”.

Για τη Μπάσκετ Λιγκ και την πορεία του Ηρακλή: “Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλούς αθλητές και καλές ομάδες. Κυρίως στην περιφέρεια υπάρχουν ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες και ειδικότερα ο Παναθηναϊκός. Απολαμβάνω την παρουσία μου και απομένουν οκτώ αγώνες προκειμένου να καταφέρουμε με την ομάδα μου να συμμετέχουμε στα πλει-οφ του πρωταθλήματος”.

Για τα ντέρμπι που έπαιξε: “Έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου σε ορισμένα ντέρμπι, αλλά η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι ξεχωριστό. Η πρώτη αναμέτρηση στην έδρα μας ήταν μια τρελή, απίστευτη κατάσταση, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας και την προϊστορία των δυο ομάδων. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και το καταφέραμε, ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”.

Για το Ιβανώφειο: “Νιώθω την ανάσα των φιλάθλων μας. Είναι πολύ κοντά σε εμάς και κυριολεκτικά μας μεταφέρουν την ενεργεία τους. Έτσι ο κάθε παίκτης μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε κάθε αναμέτρηση”.

Για τον στόχο του Ηρακλή φέτος: “Θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται πιο μακριά. Θέλουμε να συμμετέχουμε στα πλει-οφ. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην 7η-8η θέση και αυτό θα κυνηγήσουμε στους αγώνες που απομένουν για την κανονική διάρκεια της περιόδου. Αν κερδίσουμε τους αγώνες στην έδρα μας, σίγουρα θα είμαστε στα πλει-οφ και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε”.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του Ηρακλή: “Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις μέσα στην ομάδα. Όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και με τους προπονητές και ιδιαίτερα με τους φιλάθλους. Έρχονται σε κάθε αγώνα και μας βοηθούν και ακόμα και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Είναι στο πλευρό μας. Αυτό ισχύει είτε αντιμετωπίζουμε την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος, είτε την τελευταία. Το εκτιμώ αυτό και τους ευχαριστώ”.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top