Με όπλο τον κόσμο του, για την πρόκριση! (19:30)

Ο Ηρακλής επιχειρεί την υπέρβαση κόντρα στην Κηφισιά για πρόκριση στο “Final 4” – Ορφανός: «Όλα για την πρόκριση, παρά τα πολλά προβλήματα…».

Βόλει, Ηρακλής

Έχουμε αγώνα σήμερα το απόγευμα και μάλιστα σημαντικότατο. Το καθήκον των Ηρακλειδέων τους καλεί να «φουλάρουν» τη Μίκρα και να ωθήσουν την ομάδα του Γιάννη Ορφανού προς την πρόκρισή της στο τρίτο κατά σειρά “Final 4” του κυπέλλου Ελλάδας.

Τα πολλά (και πάσης φύσεως) προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Ημίθεος παραμερίζονται, με κόσμο, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση να είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την υπέρβαση και να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε έναν δυνατό και… απροβλημάτιστο αντίπαλο, μία πρόκριση, την οποία θα φέρει νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Αυτήν τη φορά ο κόουτς του «Γηραιού» θα έχει το σύνολο του αγωνιστικού υλικού, που του απέμεινε (μετά και την αποχώρηση του Τζιουμάκα), με τον Χάρη Σακόγλου να αγωνίζεται κανονικά, καλύπτοντας τον ρόλο του διαγωνίου, μολονότι το χρονικό διάστημα, το οποίο μεσολάβησε από τον τραυματισμό του, δεν ήταν απολύτως αρκετό για την πλήρη αποθεραπεία του.

Ο Γιάννης Ορφανός σημείωσε, ενόψει της αποψινής καθοριστικής αναμέτρησης:

«Παραδοσιακά ο στόχος του κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε να βρισκόμαστε στη διοργάνωση μέχρι το τέλος. Τα δύο τελευταία χρόνια παλέψαμε και φτάσαμε σε ισάριθμους τελικούς. Θα παλέψουμε και τώρα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν».

Από το αντίπαλο στρατόπεδο, η άποψη του προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Νίκου Ζαλμά:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα η οποία θα έχει και τη στήριξη των φιλάθλων της. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο καθοριστικός παράγοντας θα είναι η θέληση των παικτών για νίκη. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση σε ακόμα ένα “Final 4”.

Χωρίς τηλεοπτική ή διαδικτυακή μετάδοση!

Ο προημιτελικός κυπέλλου του Ηρακλή με τη Κηφισιά θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας, θα αρχίσει στις 19:30 και ΔΕΝ θα καλυφθεί τηλεοπτικά ή διαδικτυακά.

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top