Ορφανός: “Οι παίκτες μου βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους”

Στις δυσκολίες, που αντιμετώπισε ο Ηρακλής στον δρόμο για τον αγώνα με την Ελπίδα στάθηκε ο κόουτς των “κυανολεύκων”.

Βόλει, Ηρακλής

Όσα είπε μετά τον αγώνα της Μίκρας ο Γιάννης Ορφανός:

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μαχητική Ελπίδα, ίσως δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο μαχητική στην έδρα μας, που για τον Ηρακλή αποτελεί μεγάλο όπλο.

Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι για εμάς προηγήθηκαν οι χειρότερες 15 ημέρες προπονητικά, επειδή δεν είχαμε τον βασικό διαγώνιο, τον Σακόγλου, αλλά χάσαμε και τον Χήρα, τον οποίο αναγκαστήκαμε να του αλλάξουμε θέση για να καλύψουμε το κενό.

Στον Ηρακλή τίποτε δεν είναι εύκολο, τίποτε δεν έρχεται εύκολα, έχει αλλάξει πολλές φορές ο προγραμματισμός μας. Παρόλα αυτά και παρότι κάναμε κακό παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια, με την είσοδο του Σακόγλου ισορρόπησε κάπως η ομάδα, βρήκαμε τα πατήματά μας και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Είναι πιο έμπειρη η δική μας ομάδα και πιστεύω ότι στα κρίσιμα σημεία ήμασταν πιο σωστοί στα τελειώματά μας, ενώ αντίθετα τα παιδιά της Ελπίδας έκαναν κάποια λάθη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που προσφέρθηκαν όλοι τους να παίξουν στη θέση του απόντα συμπαίκτη τους και αυτό είναι προς τιμήν τους, γιατί βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top