Κουτσούμπας: “Δεχθήκαμε καθοριστικά καλάθια”

Ο ασίσταντ κόουτς του Πανιωνίου σχολίασε την ήττα της ομάδας του.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το σχόλιο του Χρήστου Κουτσούμπα:

“Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, από την αρχή της εβδομάδας. Η προετοιμασία μας ήταν εστιασμένη στο να καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη.

Ολη την εβδομάδα έγινε μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, από τους αθλητές και από τους προπονητές, καταρτίσαμε το πλάνο, το οποίο όπως δείχνει και το αποτέλεσμα, σε μεγάλο βαθμό δεν λειτούργησε.

Το άσχημο ήταν ότι στο ξεκίνημα βρεθήκαμε πολύ γρήγορα να χάνουμε. Δημιουργήθηκε μια διαφορά εκεί, δεν ήμασταν τόσο ενεργητικοί όσο έπρεπε. Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές να το καταφέρουμε αυτό.

Όσο περνούσε ο χρόνος και τα δεκάλεπτα, κάποια στιγμή μπήκαμε στον αγώνα και ισοφαρίσαμε και εκεί ήταν ένα χρονικό διάστημα που ίσως ήταν κλειδί. Να πάρουμε 3-4 πόντους, μια μικρή διαφορά και να χτίσουμε πάνω σε αυτή.

Δυστυχώς πάλι στις αμυντικές μας συνεργασίες δε λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε, δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια και κάποια σουτ από μακριά, ειδικά από τον Ζάρα και τον Davis και εκεί νομίζω ότι καταλήξαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή”.

Για την ήττα κι αν μπορεί ο Πανιώνιος Su Casa να επιστρέψει στις επιτυχίες: “Πρώτα απ’ όλα η ήττα είναι στο πρωτάθλημα, δεν το συζητάμε, βαθμολογικά αν το πάρουμε. Από εκεί και πέρα εξ αρχής όλη τη σεζόν είμαστε συνειδητοποιημένοι για το στόχο της ομάδας, που ήταν και είναι η παραμονή.

Το θετικό είναι ότι έχουμε ακόμα αρκετές αγωνιστικές, όπου ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να καλύψουμε αυτή την ήττα. Το άλλο θετικό είναι ότι μέσα από τεχνικά λάθη και συνεργασίες που δε λειτούργησαν σωστά, αυτό να είναι ένα έναυσμα για να διορθώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια μας”.

 

Σχετικά Άρθρα

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top