Καντζούρης: “Καθοριστική η άμυνα – Βλέπουμε το μέλλον αισιόδοξα”

Ικανοποίηση από τον “κυανόλευκο” κόουτς στο ντεμπούτο του.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η τοποθέτηση του Ηλία Καντζούρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο:

“Νομίζω ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ηρακλή. Ακούγεται τετριμμένο αυτό που θα πω, αλλά είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα ότι η νίκη ανήκει 100% στους παίκτες, γιατί θεωρώ ότι μέσα σε τρεις προπονήσεις, από την Τετάρτη που αναλάβαμε, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα, μόνο την ψυχολογία.

Θεωρώ ότι πραγματικά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, στο σημείο που χάσαμε τη διαφορά, στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Κατάφερε να ανακάμψει, να επανακτήσει τα ηνία του αγώνα και θεωρώ ότι με πολύ καλές άμυνες στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήραμε μια δίκαιη νίκη, η οποία σίγουρα μας επιτρέπει να βλέπουμε το αύριο με καλύτερο μάτι”.

Για τα σημεία που θεωρεί ότι έκριναν το παιχνίδι, δήλωσε: “Νομίζω ότι για όποιον είδε το παιχνίδι, η διαφορά των 16 πόντων δεν αποτυπώνουν την εικόνα του παιχνιδιού.

Απλά θεωρώ ότι εκεί που ήταν πραγματικά κρίσιμο το σημείο του αγώνα, υπερτερήσαμε ενεργειακά. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικές οι άμυνες που βγάλαμε σε πολύ κρίσιμες επιθέσεις του Πανιωνίου. Θεωρώ ότι βάλαμε 1-2 σουτ που μας έδωσαν καλύτερη ψυχολογία και από εκεί και πέρα στο τέλος η εξέλιξη ήταν διαφορετική”.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top