Για το «διπλό», μετά από καιρό (15:45 – ΕΡΤPLAY 1)

Ο Ηρακλής κυνηγά νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο, για να αρχίζει να «κτίζει» καθεστώς ασφαλείας βαθμολογικά, στο ντεμπούτο του Ηλία Καντζούρη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το αδύναμο σημείο του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τεστάρει και σήμερα ο Ηρακλής, καθώς θα επιχειρήσει να πείσει ότι… τα καταφέρνει και μακριά από το Ιβανώφειο.

Απέναντι σε έναν Πανιώνιο, ο οποίος «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου να βελτιώσει τη δεινή βαθμολογική θέση του, οι «κυανόλευκοι» θέλουν από την πλευρά τους το ροζ φύλλο, ώστε να εδραιωθούν μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις και να κοιτάξουν για ψηλότερα.

Ο Ηλίας Καντζούρης ντεμπουτάρει στον πάγκο του Ημίθεου και θα έχει όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας στη διάθεσή του, πλην του Σωτήρη Μανωλόπουλου, τον οποίο κράτησε τη Θεσσαλονίκη η ίωση, που τον ταλαιπωρεί.

Επιπλέον κίνητρο νίκης για τον «Γηραιό» αποτελεί η «απάντηση» στην αδόκητη ήττα του από τον Πανιώνιο στο Ιβανώφειο, στον πρώτο γύρο, ένα αποτέλεσμα, που στοίχισε σημαντικά στους «κυανόλευκους», τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, κουβαλώντας το ως «βαρίδιο» μιας εκτός προγράμματος ήττας σε όλη τη διαδρομή της σεζόν.

Ο αγώνας Πανιωνίου – Ηρακλή θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν», θα αρχίσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά – τηλεοπτικά από το ΕΡΤ PLAY 1.

Σχετικά Άρθρα

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top