Παπαβασιλείου: “Μαζί μέχρι τέλους” (pics)

Η αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή χειρουργήθηκε και μετρά ήδη τον δρόμο της αποκατάστασης.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανάρτηση για τη Μαρία Παπαβασιλείου στον επίσημο λογαριασμό της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ του Ημίθεου:

Την Δευτέρα το μεσημέρι εγχειρίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο – Interbalkan Medical Center από τον Κο Κωνσταντίνο Δημητρακά η αθλήτρια του Ηρακλής WBC Maria Papavasileiou.
Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή -για κάθε αθλητή ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας- η Μαρία απέδειξε για ακόμα μια φορά την γενναιότητα και το leadership του χαρακτήρα της τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ!
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα της οι γονείς της, καθώς πλήθος, φίλων και συμπαικτριών έσπευσαν στην κλινική για να της συμπαρασταθούν και να ευχηθούν περαστικά.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:

“Τέλος καλό όλα καλά. Από την Κυριακή το μεσημέρι μέχρι και σήμερα έχω δεχθεί αμέτρητα μηνύματα που είναι πραγματικά συγκινητικά και θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που εισέπραξα.
Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον γιατρό της ομάδας Κο Δημητρακά καθώς και την διοίκηση του Ηρακλής WBC (Tramountanis Magdalina).
Απο τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή μου Panagiotis Labropoulos Papagrigoriou και τις συμπαίκτριες μου που ηταν διπλα μου όλες αυτες τις δύσκολες ωρες που πέρασα.
Ήταν πραγματικά απόλαυση να προπονούμαι και να παίζω μαζι σας,θα ειμαι διπλα σας μέχρι το τέλος.”
#keepitup

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: one or more people

Σχετικά Άρθρα

Back to Top