Συνάντηση με Αυγενάκη, με απαίτηση την ετεροχρονισμένη δικαίωση!

Η ιστορία με την αλλαγή κανονιστικού πλαισίου για την αποφυγή υποβιβασμών συνεχίζεται και ο Ηρακλής ξεσηκώνεται και πάλι – Ανοικτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ιστορία συνεχίζει να επαναλαμβάνεται: οι κανονισμοί γίνονται λάστιχο και μεταβάλλονται κατά το δοκούν, προκειμένου ομάδες αγαπητές στο ποδοσφαιρικό σύστημα να αποφύγουν την «εσχάτη των ποινών», αυτήν του υποβιβασμού.

Αυτήν την φορά δεν ήταν ούτε η Λίγκα, ούτε η ΕΠΟ, που παρενέβη, αλλά η ίδια η κυβέρνηση, ενώ στην περίπτωση των άδικων και παντελώς ατεκμηρίωτων υποβιβασμών του Ηρακλή, ουδείς έπραξε το παραμικρό.

Οι παράγοντες του Ημίθεου επίκειται να συναντηθούν με τον Λευτέρη Αυγενάκη στην Αθήνα και – πλέον – θα του θέσουν ευθέως την απαίτηση της ετεροχρονισμένης δικαίωσης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου, μέσω της αποκατάστασής της και της συμμετοχής της στη Super League από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού αναμένεται να συζητηθεί και η εξεύρεση λύσης στο θέμα του Ερασιτέχνη, ενώ σε παραγοντικό και οπαδικό επίπεδο συζητείται ακόμη και η προοπτική κινητοποιήσεων με σκοπό την αποκατάσταση του δικαίου αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top