Asvestochori Club: “Απαιτούμε την αυτονόητη δικαίωση!”

Ανακοίνωση του “κυανόλευκου” Συνδέσμου Ασβεστοχωρίου.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Η σχετική ανάρτηση:

Δυστυχώς, τα όνειρα και οι ελπίδες των Ελλήνων φιλάθλων για ένα τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα μετά την προσπάθεια διάλυσης του ΗΡΑΚΛΗ μας το 2011, έπεσαν στο κενό!!! Ο ιστορικοτερος σύλλογος της βορείου Ελλάδος κ ίσως και όλης της χώρας “βγήκε” από την μέση, με μοναδικό σκοπό της ΕΠΟ, ΕΕΑ και της πολιτείας την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! Σε μια χρονιά που άλλες ομάδες είχαν στους φακέλους τους εφημερίδες και κάποιες άλλες εντελώς τίποτα, έριξαν τον ΗΡΑΚΛΗ για πλάστη ενημερωτητα και στην συνέχεια για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου!!
Φτάσαμε 10 χρόνια σχεδόν μετά και από τότε έχουμε δει τα πάντα εκτός από την σοβαρή τιμωρία κάποιας ομάδας. Τελικούς με ατελείωτο ξύλο και παράλογες διαιτητικές αποφάσεις, ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά να παίζουν κανονικά, πρόεδρο να μπαίνει μέσα στο γήπεδο με μπραβους και όπλο και πολλά πολλά ακόμη. Τιμωρία σύμφωνα με τους νόμους δεν είδαμε.
Βλέπουμε ένα τουλάχιστον “παράξενο” πρωτάθλημα, με δανεικούς, ομάδες δορυφόρους, παράξενα γκολ, ύποπτα αποτελέσματα και τώρα κάτι ακόμη πιο βαρύ όπως αυτό της ιδιοκτησίας πάνω από μιας ομάδας από τον ίδιο άνθρωπο ή από συγγενείς του!!!! Τιμωρία πάντως δεν είδαμε επίσης για κανέναν.
Πολιτεία, θεσμοί, παράγοντες, μιλάνε πλέον ανοιχτά υπέρ συγκεκριμένης ομάδας και μάλιστα απειλούν με τον τρόπο τους ότι μην τολμήσετε να κόψετε την χώρα στα δύο!!!
Μόνο για γέλια είσαστε όλοι εσείς. Υπάλληλοι της τελευταίας σειράς, “υπηρετριες” των συμφερόντων και του πάρτι μαύρου χρήματος. Τελικά η πολιτική πρέπει να παίζει ρόλο στα αθλητικά δρώμενα για σας ή όχι; Βγείτε και πείτε μας τουλάχιστον την γνώμη σας ρε κότες και δούλοι των συμφερόντων των πλούσιων και δυνατών. Βγείτε και πείτε μας τι ποδόσφαιρο και γενικότερα αθλητισμό θέλετε. Μια φορά τιμήστε ρε τα παντελόνια σας και μη τα φοράτε μόνο για να μην κρυώνετε.
Στην ουσία.
Ζητάμε από τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ μας να είναι έτοιμος! Ίσως ήρθε η ώρα να ξανά διεκδικησουμε τα αυτονόητα. Να είμαστε όλοι ενεργοί και κοντά στους φορείς του συλλόγου. Να κυνηγήσουμε για ακόμη μια φορά το δίκιο μας, το οποίο αναγνωρίζει ο κάθε νοήμων άνθρωπος.
Από τους παράγοντες του συλλόγου να ξυπνήσουν και να αναλάβουν δράση. Φτάνει τα παρακάλια οι δημόσιες σχέσεις και τα προσωπικά κολυτιλικια. ΌΛΟΙ ΚΡΙΝΕΣΤΕ Κ ΚΡΙΝΌΜΑΣΤΕ.
Απο τους τοπικούς και μη παράγοντες και πολιτικαντηδες να σταματήσετε να χωρίζετε την πόλη και την χώρα στα δύο έχοντας στο μυαλό σας μόνο το χρήμα και τους σταυρούς.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΆΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ…
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΓΉΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΌΛΟΙ ΣΑΣ…
ΥΓ Όσο για σας εδώ στην πόλη μας;
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΣΟΥ..
Με τιμή προς τον κυανολευκο λαό Σ. Φ. ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top