Επικοινωνία και με Σούμποτιτς

Η διοίκηση “παίζει σε πολλά ταμπλό”, με πιο “βατή” περίπτωση αυτή του Σούλη Μαρκόπουλου, ενώ το “σενάριο Καλύβα” παραμένει ενεργό…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι συζητήσεις και οι βολιδοσκοπήσεις για την αντικατάσταση του Γιάννη Καστρίτη συνεχίζονται, με την πλευρά των «κυανολεύκων» να έχει πραγματοποιήσει επαφή και με τον Λευτέρη Σούμποτις, με τον 62χρονο Ελληνοσλοβένο κόουτς να είναι θετικός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως επήλθε συμφωνία, καθώς ο κάθε προπονητής έχει και τις απαιτήσεις του, προκειμένου να αναλάβει, όπως συμβαίνει και με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος μέσω αυτών θέτει σημαντικά εμπόδια για τη συνεργασία.

Εμπόδιο για την περίπτωση του Ντίνου Καλαμπάκου παραμένει το ενεργό συμβόλαιό του με τον Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ η πιο «βατή» περίπτωση εξακολουθεί να είναι εκείνη του Σούλη Μαρκόπουλου.

Την ίδια ώρα, είναι κοινό μυστικό ότι ο Θόδωρος Δρακόπουλος εξακολουθεί να εξετάζει την ανάθεση του ρόλου του head coach στον μέχρι πρότινος assistant του Καστρίτη, Στέργιο Καλύβα, ιδίως στην περίπτωση νίκης επί του Πανιωνίου στο «Σοφία Μπεφόν», όπου – κατά πάσα πιθανότητα – ο τελευταίος θα κοουτσάρει την ομάδα …

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top