Υποχρέωση νίκης… (15:30 – ΕΡΤPLAY 4)

Με αμφίβολο τον Γκάρετ, ο Ηρακλής βλέπει ως μονόδρομο το ροζ φύλλο κόντρα στη Λάρισα στο Ιβανώφειο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ώρα των λόγων έχει τελειώσει για τον Ηρακλή, ο οποίος καλείται να περάσει με αποφασιστικότητα σε πράξεις και να αφήσει πίσω του το αρνητικό σερί των τριών ηττών, κατακτώντας τη νίκη μέσα στην έδρα του επί της Λάρισας.

Επί ενός αντιπάλου, που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, την οποία ο Ημίθεος νίκησε μέσα στη Νεάπολη στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, καθώς έχει ισχυροποιηθεί σε σημαντικότατο βαθμό.

Μία νίκη, σήμερα, για την ομάδα του Καστρίτη, θα σημάνει το πολύτιμο 2-0 επί των Θεσσαλών, στη μάχη για διασφάλιση μιας θέσης στην κατηγορία, παράλληλά με τη βαθμολογική «ανάσα», που θα προσφέρει στον «Γηραιό».

Ο 37χρονος κόουτς έχει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του Γκάρετ, ο οποίος δεν έλαβε μέρος και στην τελευταία προπόνηση, λόγω της ίωσης, που τον ταλαιπωρεί, με τον τεχνικό του Ηρακλή να εύχεται το αγωνιστικό σύνολό του να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπό του, ώστε να φτάσει στον επιδιωκόμενο στόχο.

Ο αγώνας Ηρακλής – Λάρισα στο Ιβανώφειο θα αρχίσει στις 15:30 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤPLAY 4.

 

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top