Ζάρας: “Διαγράφουμε την κακή παρένθεση”

Η θέση του έμπειρου γκαρντ – φόργουορντ του Ηρακλή για τον κρίσιμο αγώνα με τη Λάρισα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η τοποθέτηση του Θόδωρου Ζάρα:

Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα έχει αποκτήσει για εμάς τεράστια σημασία καθώς επιθυμούμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και να αφήσουμε πίσω μας τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Είναι η αλήθεια πως όλοι στην ομάδα έχουμε πεισμώσει πάρα πολύ μετά τα τελευταία αποτελέσματα και δεν έχουμε άλλον στόχο πέρα από την νίκη.

Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο πολύ βελτιωμένο το τελευταίο διάστημα που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας και το Ιβανώφειο γεμάτο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

Εστιάσαμε μέσα στην εβδομάδα στο πως θα βελτιώσουμε την εικόνα μας μέσα στο παρκέ και μελετήσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου με πολύ προσοχή ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι όσο καλύτερα γίνεται. Η νίκη μας στην Λάρισα στον αγώνα του πρώτου γύρου μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να ολοκληρώσουμε την φετινή μονομαχία μας έχοντας δύο επικρατήσεις απέναντι τους.

Όλοι μέσα στην ομάδα συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε με την έναρξη της σεζόν. Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας καθώς ακόμη προσπαθούμε να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία και να βρούμε ξεκάθαρους ρόλους.

Είμαστε σίγουροι πως τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα αποτελούν μία κακή παρένθεση την οποία καλούμαστε να διαγράψουμε με τις εμφανίσεις μας από εδώ και πέρα.

Αυτό είναι το καθήκον μας και θα το πράξουμε! Ραντεβού στο Ιβανώφειο!

Πηγή: esake.gr

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top