Στον δρόμο για τους “8” του κυπέλλου (18:00)

Χωρίς τον Σακόγλου, ο Ηρακλής θέλει τη νίκη στη Μίκρα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Βόλει, Ηρακλής

Mε αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ξεκινάει η φετινή πορεία του Ηρακλή στο κύπελλο ανδρών. Ο Ημίθεος που το 2018 και το 2019 έφθασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, στοχεύει σε μία αντίστοιχη πορεία και το 2020.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού στο φινάλε του Α’ γύρου στη Volley League βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι 10ος χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιον βαθμό. Για την 1η αγωνιστική ο Ηρακλής είχε επικρατήσει στην Αλεξανδρούπολη με 3-0 σετ, ενώ ο «Γηραιός» θα υποδεχθεί εκ νέου τον Εθνικό για την πρεμιέρα του Β’ γύρου το Σάββατο 25/01.

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί χωρίς τον βασικό διαγώνιό του, Χάρη Σακόγλου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στη φάση των «16» του κυπέλλου ανδρών και τη σεζόν 2014-2015, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να παίρνει την πρόκριση με νίκη 3-2 σετ εκτός έδρας.

Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, 18:00 – Διαιτητές: Παπακοσμάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Μαλακίδης, Γραμματεία: Γούβαλη.

Η αναμέτρηση δεν έχει προγραμματιστεί για τηλεοπτική ή διαδικτυακή μετάδοση.

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top