Νέοι «πονοκέφαλοι» με Σούλερ και Ζάρα

Αγώνας δρόμου, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί πλήρης στον αποφασιστικό αγώνα του Σαββάτου – Στον δρόμο της επιστροφής Ντέιβις και Οκερέαφορ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

O Άλεξ Ντέιβις βρίσκεται ήδη στον δρόμο της επιστροφής στις προπονήσεις, ενώ ο Τέντι Οκερέαφορ αναμένεται να έχει αναρρώσει πλήρως μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα, ωστόσο τα νέα προβλήματα, που προέκυψαν για τον Γιάννη Καστρίτη ακούν στα ονόματα των Τζαμάλ Σούλερ και Θόδωρου Ζάρα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της «κυανόλευκης» ΚΑΕ:

Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα (25/1, 15:30) με τη Λάρισα.

Ο Τέντι Οκερεαφόρ δεν προπονήθηκε και σήμερα, καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρεί από την προηγούμενη εβδομάδα εξακολουθεί. Ο αθλητής ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να είναι σε θέση να προπονηθεί από αύριο.

Ο Θόδωρος Ζάρας είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα από τον αγώνα του Σαββάτου και ένιωσε ενοχλήσεις σήμερα, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα δεν τίθεται, μέχρι στιγμής, εν αμφιβόλω.

Ο Τζαμάλ Σούλερ χτύπησε στον αγκώνα σήμερα, στη διάρκεια της προπόνησης, και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, ενώ ο Άλεξ Ντέιβις μετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, παρά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στο δάκτυλό του στο οποίο έχει τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας.

Η προετοιμασία της Ομάδας μας θα συνεχιστεί αύριο και οι ρυθμοί θα ανεβούν ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης του Σαββάτου.

Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα καθημερινά και ώρες 10-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ από τα γραφεία της ΚΑΕ καθώς και διαδικτυακά από το ticketmaster.gr, αλλά και από τα καταστήματα Public και τα ΟΠΑΠ Stores.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top