- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η… εξυπηρέτηση του “δικεφάλου” στον Φοίνικα, πριν τον αγώνα της Μίκρας

Ως γνωστόν, η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολλά Κλειστά γυμναστήρια, στα οποία μπορεί να πραγματοποιήσει προπόνηση την παραμονή ενός επίσημου αγώνα μία φιλοξενούμενη στην πόλη ομάδα.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Φοίνικα Σύρου, πριν τον αγώνα της Μίκρας με τον Ημίθεο, δεν χρειάστηκε να το ψάξουν ιδιαίτερα, καθώς συνάντησαν την απόλυτη προθυμία των ιθυνόντων του “δικεφάλου” να τους εξυπηρετήσουν, παραχωρώντας τους το Κλειστό της Πυλαίας.

Το ότι ο αντίπαλος των Συριανών ήταν ο συμπολίτης Ηρακλής, βεβαίως, δεν έχει καμιά σχέση με την επιδειχθείσα “προθυμία”…

Το σχετικό ευχαριστήριο, που εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Τ.Α.Π ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΤΑΑ κ.Αντώνη Τσαλόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό κ. Αχιλλέα Τζήκα για την διάθεση του γηπέδου ΠΑΟΚ sports arena (Παλατάκι) στις 18/01/20 για τις ανάγκες προπόνησης της ομάδας μας κατά τη διαμονή μας στη Θεσσαλονίκη πριν την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής της Volley League 19-20 με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ONEX, πιστεύουμε στην αλληλοϋποστήριξη και διευκόλυνση μεταξύ των σωματείων, ώστε να πετυχαίνουμε συνεχώς την βελτίωση των αγωνιστικών συνθηκών μεταξύ των ομάδων μας και την αναβάθμιση του βόλεϊ στην Ελλάδα με σκοπό να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές.

Παροτρύνουμε όλα τα σωματεία να προσπαθούν προς την ίδια κατεύθυνση με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των ιδεών της άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Το όφελος θα είναι πολλαπλό για όλους του εμπλεκόμενους στον χώρο του αθλητισμού”.