- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Πολύ σωστή ανάρτηση από την ιστοσελίδα pamebala.gr:

Τραγικό και ιστορικό λάθος του Σάββα Δημητριάδη και των «φωστήρων» που έχει δίπλα του να μην τιμήσει την Κ-19 του Ηρακλή

Άλλη μια μεγάλη γκάφα θα καταγράψει η ιστορία στην Ποδοσφαιρική Ένωση της εξυγίανσης και του ποδοσφαίρου που μας επέστρεψε τις Κυριακές μας…. με εφιάλτες!

Η διοίκηση του Σάββα Δημητριάδη, που του πέρασε με το έτσι θέλω το «δαχτυλίδι» ο δικός μας Βαγγέλης Γραμμένος προέβει σε μια κίνηση που έχει εξοργίσει ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και κυρίως τους οπαδούς και φιλάθλους του Ηρακλή!

Στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ την ερχόμενη Δευτέρα ανάμεσα στις δεκάδες τιμητικές διακρίσεις απουσιάζει η ομάδα Κ-19 του Ηρακλή που την περασμένη χρονιά κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα στον βορρά όσο και στον τελικό του Βόλου που κέρδισε την αντίστοιχη της Κέρκυρας!

Μια σπουδαία επιτυχία για την πόλη και ειδικότερα για τα παιδιά του Ηρακλή που έφεραν μια Πανελλήνια επιτυχία στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Κατάφωρη αδικία λέμε εμείς , εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο που έχει σχέση με τον πλήρη αφανισμό του Γηραιού…..

Καλές κύριε Δημητριάδη οι δεκάδες πλακέτες στον ΠΑΟΚ ( δεν έχουμε κάτι με τα παιδιά του ΠΑΟΚ και χαλάλι τους για τις πρωτιές) αλλά στην πόλη δυστυχώς για εσάς που σας παρασύρει το οπαδικό πάθος υπάρχουν και άλλες ομάδες!

Πηγή: pamebala.gr