- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προύσαλης: “Θα μείνουμε μέχρι τέλους, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια”

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη νίκη και μακάρι όλα τα παιχνίδια να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σύρος έχει σωστά στημένη ομάδα βολεϊμπολικά και έχει λύσει τα προβλήματα της και δουλεύει καθαρά στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για όλοι δίνουν την ψυχή τους. Σήμερα όμως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπορεί να φεύγουμε απογοητευμένοι αλλά εάν δούμε τα προβλήματα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι.

Αυτή η ομάδα όσο και να την χτυπάνε θα ανασταίνεται. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια σε πείσμα πολλών που δεν θέλουν την ομάδα στην Α1. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε μετά τον 20ο πόντο και τι δεν κάναμε σωστά. Δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό για να μπούμε σε ένα τέτοιο ματς, αλλάξαμε διαγώνιο, χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Κρίμα που δεν κάναμε κάτι καλύτερο. Να ευχηθώ περαστικά στον Χάρη Σακόγλου και γρήγορη ανάρρωση γιατί τον χρειαζόμαστε.

Εμείς είμαστε εδώ, κάνουμε την προσπάθεια μας και δώσαμε υπόσχεση να είμαστε εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Η καθημερινότητα μας είναι δύσκολη. Ακόμα και έτσι όπως παλέψαμε σήμερα είναι σημαντικό. Βλέπω κάτι θετικό. Δεν θα γκρεμίσουμε την ομάδα. Δεν ζητάμε εκατομμύρια. Να έρθει κάποιος να βάλει 10 χιλιάρικα να φύγει η άρση μεταγραφών να πάρουμε έναν αθλητή για να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί. Είμαστε κοντά σε όλα, κοντά στα προημιτελικά του κυπέλλου και μέσα στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος τι άλλο να κάνει; Οτι μπορεί το κάνει, μας χειροκρότησε μετά από ήττα και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε».