Μηδενισμός και μείον τρεις βαθμοί, για το τοπικό ντέρμπι!!!

Μετά τα διαιτητικά όργια, ακολούθησε η εξοντωτική ποινή από το Δικαιοδοτικό Όργανο, για να ολοκληρωθεί το σκάνδαλο κατά του Ηρακλή…

Βόλει, Ηρακλής

Η σχετική απόφαση:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

συνεδρίασε την 23η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ’ αριθ. πρωτ. 135/17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτό πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ) στο κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο (Τ.Α.Α. ΗΡΑΚΛΗΣ) τις ποινές (α) του μηδενισμού στον επίμαχο αγώνα, με εντεύθεν αφαίρεση τριών (3) αγωνιστικών βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, (β) της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και (γ) του χρηματικού προστίμου των τεσσάρων χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (4.600 €).

ΟΡΙΖΕΙ ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος, που διεξήχθη μεταξύ του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, στις 15-12-2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, κατακυρώνεται υπέρ του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, με σκορ 3-0 σετ και 75-00 πόντους.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. ΗΡΑΚΛΗΣ, προκειμένου να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top