Μαυροβουνιώτης: “Μου έλειπε ο τίτλος του MVP – Η διοίκηση δίνει μεγάλη μάχη”

Ο δυναμικός ακραίος του Ημίθεου μιλά για τη διάκριση, που πέτυχε, και την κατάσταση στην ομάδα.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης παραδέχτηκε πως ο τίτλος του MVP Βίκος ήταν κάτι που του έλειπε: «Πολύ χαίρομαι που η χρονιά ξεκινάει με μία ευχάριστη είδηση για μένα και την ομάδα. Δεν σας κρύβω πως ήθελα έναν τίτλο και στο παρελθόν που είχα κάποια προσδοκία πως ίσως να έπαιρνα το έπαθλο έπεφτα πάνω σε καλύτερες εμφανίσεις σπουδαίων παικτών όπως ο Γιορτνάνοφ. Τα ατομικά βραβεία είναι πολύ σημαντικά και για τον αθλητή και για την ομάδα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στη Νατάσα που με ανέχονται και κάνουν υπομονή. Το αφιερώνων στους συμπαίκτες μου. Παίξαμε ομαδικά σε δύσκολη έδρα. Φυσικά το αφιερώνω στον κόσμο του Ηρακλή που μας στηρίζει και θέλει την ομάδα ψηλά. Εμείς οι αθλητής αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε».

Για την αποχώρηση του Γιώργου Τζιουμάκα και τη δύσκολη συνέχεια είπε: «Μας επηρέασε η αποχώρηση του Γιώργου παρότι γνωρίζαμε πως θα φύγει αν βρει κάτι καλό. Η διοίκηση κάνει μεγάλο αγώνα. Εμείς οι αθλητές είμαστε συνηθισμένοι στις δυσκολίες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, περνάμε καλά, δουλεύουμε καλά με τον Ορφανό και κρατάμε την αισιοδοξία μας για το μέλλον. Μπορεί να περνάει δυσκολίες ο Ηρακλής αλλά είναι μαθημένος στις φουρτούνες».

Σχετικά με την καριέρα του ως ορθοπεδικός είπε: «Είμαι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Γ΄ Πανεπιστημιακή ορθοπεδική κλινική. Οι επιμελητές μου είναι πολύ αξιόλογοι, με βαριά βιογραφικά και τεράστια εμπειρία. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, κάθε μέρα μαθαίνω και προσφέρω και είμαι ευχαριστημένος».

Πηγή: volleyleague.gr

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top