- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η «εκτίμηση» των στοιχηματικών, πρέπει να πωρώσει τους «κυανόλευκους»

Ο Ηρακλής ακολούθησε τη διαδρομή ενός πρώτου γύρου μετρίων έως ικανοποιητικών επιδόσεων, χωρίς να απογοητεύσει, χωρίς να συναρπάσει, αλλά και χωρίς να πετύχει – σε καμία περίπτωση – την αγωνιστική υπέρβαση.

Φαίνεται ότι αυτό το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη προσέφερε το δικαίωμα στους «ειδικούς» των προβλέψεων να τον θεωρούν ως τον ηττημένο της σαββατιάτικης μάχης του Αλεξανδρείου.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, λοιπόν, έχουν αρχίσει να ποντάρουν στον Άρη ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί και σχεδόν ως τον βέβαιο νικητή της αναμέτρησης, μολονότι – σε επίπεδο αντικειμενικά αγωνιστικό – η ποιοτική σύγκριση είναι αναφανδόν υπέρ των «κυανολεύκων».

Το γεγονός ότι το συγκρότημα του Καστρίτη «έδωσε δικαιώματα» για μία τέτοια στάση απέναντί του από το ευρύτερο «περιβάλλον» του χώρου, θα πρέπει να προβληματίσει με θετικό πρόσημο αναφοράς την ομάδα και να την πωρώσει ενόψει του τοπικού ντέρμπι.

Δεν είναι αμελητέο το να σε θεωρούν εύκολη λεία για έναν σαφέστατα υποδεέστερο αντίπαλο, έστω και αν αυτός παίζει την επιβίωσή του και αυτό θα πρέπει να κεντρίσει το φιλότιμο όλων στο αγωνιστικό τμήμα του Ημίθεου…

Εξάλλου, μη παίρνοντας «υπερβατικές» νίκες στον πρώτο γύρο και ο ίδιος ο Ηρακλής ΔΕΝ τελείωσε ακόμη με την υπόθεση της επιβίωσής του στην κατηγορία και – βεβαίως – αγώνες κόντρα σε αντιπάλους, οι οποίοι «καίγονται» για τη νίκη, θα είναι οι περισσότεροι της διαδρομής του στον δεύτερο γύρο της Basket League.

Συνεπώς, στο Αλεξάνδρειο προσφέρεται μία ευκαιρία για την ομάδα να δείξει χαρακτήρα και να… «στείλει στον κουβά» (όπως λένε και οι… «στοιχηματζήδες»), όσους έσπευσαν να ποντάρουν εις βάρος της…