- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κύκλος ζυμώσεων με υποψήφιους επενδυτές – Επίκειται επαφή με δύο επιχειρηματίες

Με τα φώτα της δημοσιότητας να παραμένουν μακριά από το όλο σκηνικό (καθώς αυτό είναι το ορθό, σε αυτήν τη φάση), οι ιθύνοντες του Γυμναστικού Συλλόγου και οι παράγοντες, οι οποίοι ασχολούνται με το θέμα του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου, έχουν εδώ και αρκετό καιρό προχωρήσει στις πρώτες βολιδοσκοπήσεις προθέσεων, σχετικά με υποψηφίους να αναλάβουν την ανασύσταση της ΠΑΕ, προσφέροντας ένα βιώσιμο οικονομικά project, το οποίο θα φέρει την ομάδα στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου, από την αγωνιστική περίοδο, που έπεται.

Μέχρι σήμερα, οι εν λόγω επαφές δεν έχουν οδηγήσει πουθενά – τουλάχιστον σε επίπεδο ουσίας – με τους παράγοντες του Ημίθεου να είναι προσεκτικοί και απαιτητικοί, μετά τα όσα προέκυψαν τα τελευταία χρόνια και τα οποία οδήγησαν την ομάδα στην απόλυτη διάλυση.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, θα πραγματοποιηθούν επαφές με δύο ακόμη επιχειρηματίες, οι οποίοι εμφανίζονται ως εν δυνάμει επενδυτές, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν και κατά πόσον διαθέτουν τα εχέγγυα μιας τέτοιας προοπτικής.

«Μιλάμε με όλους όσοι ενδιαφέρονται, αλλά είμαστε απόλυτοι ως προς το τι απαιτούμε για τον Ηρακλή, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα κατά το νέο εγχείρημα για την ποδοσφαιρική ομάδα. Εξακολουθούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς υπάρχει έδαφος και προοπτική συζητήσεων με αρκετό κόσμο, που ενδιαφέρεται, αλλά κρατούμε μικρό καλάθι, ακόμη και όσον αφορά στις δύο περιπτώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθούμε το προσεχές διάστημα…», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι παράγοντες του Ερασιτέχνη, οι οποίοι χειρίζονται εκ μέρους του ποδοσφαιρικού Ημίθεου το μέγιστο αυτό θέμα…