Ανοικτοί σε προσθήκες με… «άρωμα» Ηρακλή

Στην ποδοσφαιρική ομάδα προσβλέπουν σε επιστροφές παιδιών με παρελθόν στην «κυανόλευκη» Ακαδημία και εν γένει στον Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της δεύτερης και τελικής φάσης του φετινού project του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Πλέον, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι τελικές προσθήκες παικτών στο ρόστερ, στην προοπτική να συγκροτηθεί μία ετοιμοπόλεμη ποδοσφαιρική Ακαδημία ενόψει της επόμενης σεζόν, αν και εφόσον καταστεί εφικτό το να επανέλθει στις υψηλές επαγγελματικές κατηγορίες η ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Ηλιάδης και ο προπονητής της, Μαργαρίτης Κεχαγιάς, έχουν διατυπώσει τη θέση ότι προτιμούν ο κύριος όγκος των προσθηκών αυτών να προέρχεται από παιδιά, τα οποία «νιώθουν» από Ηρακλή, δηλαδή να προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία του Συλλόγου, έχοντας θητεύσει στα Τμήματα Υποδομής των «κυανολεύκων» και, γενικότερα, να διατηρούν το… «άρωμα» του Ημίθεου.

Ήδη πραγματοποιούνται κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση και αναμένονται εξελίξεις, με δεδομένη – πλέον – τη μόνιμη απουσία του Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος (πέραν της εξωαγωνιστικής σπουδαιότητας της παρουσίας του) αποτελούσε κορυφαίο σημείο αναφοράς στον αγωνιστικό τομέα για το σύνολο του «Γηραιού».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top