Στο κυνήγι της «χρυσής» νίκης (15:45 – ΕΡΤPLAY 1)

Την πρώτη του νίκη επί ομάδας υψηλού μπάτζετ επιδιώκει ο Ηρακλής, κόντρα στο Περιστέρι, μέσα στο «καυτό» Ιβανώφειο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αυτό, το οποίο δεν πέτυχε στη μέχρι σήμερα διαδρομή του στη φετινή Basket League, επιδιώκει να πετύχει σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο Ιβανώφειο ο Ηρακλής.

Να πάρει μία νίκη επί ομάδας υψηλού μπάτζετ και υψηλών φιλοδοξιών στο πρωτάθλημα, με τους Περιστεριώτες να έχουν αποδείξει στην πορεία των αγώνων ότι δεν είναι ακατάβλητοι, αλλά παραμένουν μία ομάδα με γεμάτη αγωνιστική σύνθεση και πολλαπλές επιλογές, έχοντας και την αντίστοιχη ποιότητα.

Ο Γιάννης Καστρίτης διαθέτει όλο το έμψυχο δυναμικό για τη μάχη με την αθηναϊκή ομάδα, με τεράστιο όπλο τη δυναμική της «κυανόλευκης» έδρας, αλλά και τη θετική αύρα από τον θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής.

Μία πιθανή νίκη του Ημίθεου θα είναι «χρυσή», καθώς θα έχει επιτευχθεί επί αντιπάλου του υψηλού βαθμολογικού κλιμακίου…

Όπως ενημερώνει η ΚΑΕ:

Στον αγώνα θα συνεχιστεί η προσπάθεια για ενίσχυση του νεαρού φίλου του ΗΡΑΚΛΗ Μιχάλη Παπαθανάση και παρακαλούνται οι φίλοι της Ομάδας να συνδράμουν όσο μπορούν για έναν συνάνθρωπο μας.

Παράλληλα όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια για συγκέντρωση ρούχων, παιχνιδιών και τροφίμων για ιδρύματα που έχει ξεκινήσει η ΚΑΕ. Τα υλικά συγκεντρώνονται στα γραφεία της Ομάδας, στο Ιβανώφειο.

Πληροφορίες στο www.iraklis-bc.gr και στο 2310-219233.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Περιστερίου στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 15:45 και θα καλυφθεί απευθείας σε διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤPLAY 1.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top