Καστρίτης: “Το σουτ είναι το ατού μας, αλλά σήμερα ήμασταν άστοχοι”

Ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στα αίτια της αποτυχίας κόντρα στο Περιστέρι.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα είπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Καστρίτης:

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Η νίκη του Περιστερίου ήταν νομίζω δίκαιη. Προσέγγισαν καλύτερα το παιχνίδι, μπλόκαραν τα ατού μας και ιδιαίτερα στο β΄μέρος έκαναν εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Το παιχνίδι θεωρώ πως κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Σίγουρα μας στοίχισαν τα γρήγορα φάουλ του Ζάρα και του Σούλερ που χάλασαν το ροτέισον που είχαμε στο μυαλό μας.

Στο 3ο δεκάλεπτο ήμασταν εμφανώς εκτός ρυθμού και στις δύο πλευρές του παρκέ και επιτρέψαμε στο Περιστέρι να πάρει ένα πολύ καλό μομέντουμ και να κάνει σερί.

Εμείς προχωράμε, χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε στην συνέχεια δυνατές ομάδες όπως το Περιστέρι.

Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως με πολύ δουλειά στις προπονήσεις θα είμαι καλύτεροι στους αγώνες που ακολουθούν.

Για την συγκομιδή των 69 πόντων επιθετικά: Το σουτ είναι το ατού μας και σήμερα ήμασταν άστοχοι σε πολλά ελεύθερα τρίποντα.

Είχαμε αντίπαλο μία ομάδα πολύ καλή αμυντικά που είναι ειδική στον περιορισμό των ατού του αντιπάλου.

Θεωρώ πως επιθετικά πάντως ήμασταν καλύτεροι από τους 69 πόντους καθώς βγάλαμε αρκετά ελεύθερες και καλές προσπάθειες. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά.

Για το ντέρμπι με τον Άρη: Μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι με τις γνωστές ιδιαιτερότητες και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δίνει μάχη για την επιβίωση της.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αφού και εμείς μαχόμαστε για την επιβίωση μας καθώς τίποτα δεν τελειώνει από τον Ιανουάριο.

Είναι ένας πολύ σημαντικό μήνας αφού ακολουθούν οι διακοπές του Φεβρουαρίου. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Ερωτώμενος για έναν απολογισμό ως τώρα: Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο και σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε παιχνίδια σαν το σημερινό.

Μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά θα φτάσουμε ψηλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top