Πρωτοχρονιά στο Ιβανώφειο, με δώρα Χαΐτογλου! (pics)

Καθημερινή η εντατική προετοιμασία για τη μεγάλη μάχη με το Περιστέρι, με την οικογένεια Χαΐτογλου να βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια των “κυανολεύκων”…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αναλυτική ανάρτηση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για την Ομάδα μας! Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έφεραν και σήμερα τους παίκτες, τους προπονητές και τους συνεργάτες του ΗΡΑΚΛΗ στο Ιβανώφειο προκειμένου να συνεχιστεί η προετοιμασία τους για τον Σαββατιάτικο (04/01, 15:45) αγώνα με το Περιστέρι winmasters.
Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για έναν ακόμη απαιτητικό αγώνα και η προετοιμασία θα ενταθεί αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή.
Το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι αυξημένο, μετά και το θετικό αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου, και τα εισιτήρια ήδη πωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στο Ιβανώφειο, και ηλεκτρονικά από το ticketmasters.gr, κατά τις ώρες που έχουν ήδη ανακοινωθεί (αύριο 09:00-14:00 και 18:00-21:00 και μεθαύριο 09:00-21:00).
Πριν την προπόνηση οι αθλητές μας δέχθηκαν με χαρά δώρα από τον “Μακεδονικό Χαλβά” της Αφοι Χαϊτογλου ΑΒΕΕ για τις γιορτές. Μακεδονικός Χαλβάς.

H ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ iδρύθηκε το 1924 στη Θεσσαλονίκη, από την ομώνυμη προσφυγική οικογένεια και αρχικά είχε την μορφή οικοτεχνίας στο κέντρο της πόλης. Οχτώ χρόνια μετά χτίζεται αξιόλογη βιομηχανική εγκατάσταση στην οδό Δάμωνος κοντά στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό. Από το 1962 μεταφέρεται στο Καλοχώρι, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, καταλαμβάνοντας έκταση 180.000 τετραγωνικών μέτρων, εκ των οποίων τα 70.000 τετραγωνικά μέτρα είναι οι στεγασμένοι της χώροι.

Η άνοδός της υπήρξε ραγδαία. Σήμερα, ογδόντα και πλέον χρόνια μετά, η βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, είναι μία εταιρεία που παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα απόλυτα ενταγμένα στην Μεσογειακή διατροφή.

Στις δύο υπερσύγχρονες μονάδες, της επεξεργασίας του σησαμιού και της παραγωγής χαλβά, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, για την επίτευξη σταθερής ποιότητας τελικού προϊόντος. Παράλληλα οι παραδοσιακοί μέθοδοι παραγωγής παραμένουν ενεργοί, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο για την διατήρηση του αυθεντικού χαρακτήρα των προϊόντων. Τέλος τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου παρέχουν την δυνατότητα συνεχούς ελέγχου, τόσο των πρώτων υλών, όσο και των τελικών προϊόντων.

Η βιομηχανία απασχολεί περίπου 450 άτομα προσωπικό και μέσα από ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει, προωθεί τα προϊόντα της ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα και απομακρυσμένα μέρη της Ελληνική Επικράτειας, κατέχοντας έτσι υψηλότατο μερίδιο στην Ελληνική αγορά.

Παράλληλα όμως ο Μακεδονικός Χαλβάς, όπως επίσης και τα υπόλοιπα προϊόντα παραγωγής εξάγονται σε όλο τον κόσμο (περίπου 50% της παραγωγής εξάγεται). Από την Αμερική και τον Καναδά, την Αυστραλία, τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Ρωσία και τις αγορές της πρώην Ανατολικής Ευρώπης, έως τη Μέση Ανατολή και την Ασία τα προϊόντα αυτά αποτελούν μερικούς από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας.

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person, standing

No photo description available.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top