Δρακόπουλος: “Περήφανος για τον Ηρακλή, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα”

Ο πρόεδρος του “κυανόλευκου” μπάσκετ μιλά για τη μέχρι τώρα διαδρομή της ομάδας στη Basket League.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου στον Arena 89,4FM:

Για το 2019: “Μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Από τη μια γλυκιά, γιατί κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Από την άλλη πικρή, γιατί κάναμε μερικές ήττες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει και τώρα θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση. Αναφέρομαι στα ματς με τον Πανιώνιο εντός έδρας και το ματς στη Λήμνο, κόντρα στον Ήφαιστο. Αυτά όμως, είναι μέσα στον αθλητισμό. Ας ελπίσουμε, ότι στο μέλλον θα μπορούμε να αποφεύγουμε τέτοιες ήττες”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο που πήγε στο Ιβανώφειο: “Από ότι πληροφορήθηκα, ποτέ το Ιβανώφειο δεν υπήρξε τόσο γεμάτο, όσο προχθές. Αυτό, μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Τα εισιτήρια πήγαν καλά, οι εισπράξεις πήγαν καλά, οπότε ήταν ένα όμορφο γεγονός. Το Ιβανώφειο είναι το πιο μπασκετικό γήπεδο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω για την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα, είναι ένα όπλο που πρέπει να το χρησιμοποιούμε για να μας δίνει χαρές και νίκες. Το ματς με το Περιστέρι, που έρχεται, είναι ακόμη ένα τεστ για να δούμε αν ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο γιατί τους αρέσει η ομάδα και αυτό που κάνουμε, ή γιατί παίζαμε με τον ΠΑΟΚ”.

Για το 2020: “Προσδοκώ η ομάδα να παίζει ακόμη καλύτερα, γιατί το ρόστερ που έχουμε είναι εξαιρετικό κι όσο περνάει ο καιρός πρέπει να βελτιωνόμαστε. Ο στόχος εξ΄αρχής ήταν τα πλέι-οφ. Από ότι βλέπουμε, λογικά θα είμαστε εκεί και αυτό που μένει, είναι να κορυφωθεί η απόδοση της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν”.

Για το ρόστερ της ομάδας: “Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες όλοι. Αυτό, είναι επιτυχία του Γιάννη Καστρίτη. Η ποιότητα των χαρακτήρων των παικτών που έχουμε, είναι φοβερή και υπάρχει χημεία μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Α1, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κι εμείς και του χρόνου ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτερα”.

Για την πορεία του στον Ηρακλή: “Είμαι περήφανος που ηγούμαι αυτής της ομάδας. Μπορώ να περπατάω με το κεφάλι ψηλά, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που ηγούμαι της ΚΑΕ Ηρακλής”.

Για τη Μπάσκετ Λιγκ και το μέλλον των ομάδων: “Χρειάζεται πολλή δουλειά από την Πολιτεία, από τον κόσμο, από όλο το σύνολο. Πρέπει η Πολιτεία να σκύψει πιο κοντά στο μπάσκετ και να βοηθήσει, γιατί το άθλημα το χρειάζεται. Βέβαια, χρειάζεται και οι παράγοντες να είναι όσο πιο σωστοί γίνεται”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top