- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κεχαγιάς: “Να κρατήσουμε ζωντανό το κύτταρο του Ηρακλή”

Η συνέντευξη του Μαργαρίτη Κεχαγιά στον συνάδελφο Γιάννη Τσερβίνη και στην εφημερίδα Metrosport:

-Κόουτς μία αποτίμηση του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος:

«Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία και την απόδοση της ομάδας. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα προσωπικά είναι να υπάρχει στα παιδιά μεθοδική βελτίωση, βήμα- βήμα να γίνονται καλύτεροι και με την προσθήκη νέων στοιχείων να έχουν διαρκή εξέλιξη».

-Σε σχέση με το ξεκίνημα που ήταν… ψαρωμένοι τι βαθμό προόδου έχουν σήμερα;

«Πολύ μεγαλύτερο. Δεν έχουν καμία σχέση. Διαθέτουν μεγαλύτερη βελτίωση, περισσότερη ωριμότητα, τους βοηθήσαμε όλοι. Εγώ ως προπονητής και οι πολύ έμπειροι Περόνε, Τάι και Κανακούδης».

-Ποιες είναι οι καθημερινές σου συμβουλές προς αυτούς;

«Ο,τι τους είχα πει από όταν ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο. Βρίσκονται στον Ηρακλή, όχι στην ομάδα Κ-19 ή Κ-17. Δεν παίζουμε παιχνίδια για χαβαλέ, για να βγαίνουμε φωτογραφίες. Δεν πρέπει να μείνουν στάσιμοι, αντιθέτως μέσω της δικής μας βοήθειας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Μοιραία γίνομαι πιο απαιτητικός».

«Επάνδρωση τμημάτων υποδομής»

Ποιος είναι όμως ο μεγάλος φετινός στόχος του κ. Κεχαγιά αλλά και της ομάδας γενικότερα;

«Αυτός που έχουμε πει εξαρχής, όταν ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό μας τον Σεπτέμβριο. Η επάνδρωση των τμημάτων υποδομής, της Κ 19, της Κ 17 για τα επόμενα χρόνια. Να διατηρήσουμε ζωντανό το κύτταρο που λέγεται Ηρακλής, να συνεχίσει να υπάρχει. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν και σε υψηλότερο επίπεδο εφόσον ο Ηρακλής αγωνιστεί τα επόμενα χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία».

-Η ομάδα όμως συνεχίζει να λειτουργεί άκρως επαγγελματικά:

«Η οργάνωση είναι άριστη. Τα γήπεδα στη Μίκρα, ιδιαίτερα τα δύο εκ των τριών είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάνουμε απρόσκοπτα τις προπονήσεις μας, το γυμναστήριό μας, τα παιδιά έχουν τα ρούχα τους, την οργανωμένη μετάβαση όπως αρμόζει στον σύλλογο».

Πηγή: Εφημερίδα Metrosport.