Με πάθος και λαό για τη νίκη! (17:45 – ΕΡΤSPORTS)

Στο κατάμεστο και «καυτό» Ιβανώφειο, ο Ηρακλής θέλει να αναδειχθεί σε «αφεντικό» της τοπικής μπασκετικής σύγκρουσης…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ώρα της μάχης, που ανέμενε με έκδηλο ενδιαφέρον όλο ο οργανισμός του Ηρακλή, έφτασε.

Στο κατάμεστο και γεμάτο οπαδικό παλμό Ιβανώφειο, οι «κυανόλευκοι» φιλοδοξούν να είναι οι κυρίαρχοι της τοπικής μπασκετικής σύγκρουσης και, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα, να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη, η οποία θα σημάνει πολλά και πολύ περισσότερα από μία επιτυχία σε επίπεδο γοήτρου.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του επιθυμούν να βάλουν στην άκρη το πρόσφατο παρελθόν των δύο συνεχών αποτυχημένων προσπαθειών κόντρα σε Προμηθέα και Ήφαιστο και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου, σε ένα αγώνα, που διατηρεί όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι.

Το ιδιαιτέρως θετικό για τον 37χρονο κόουτς είναι το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίζεται πλήρης, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές απουσίας, ο Ντάριους Γκάρετ είναι απολύτως διαθέσιμος.

Αυτό, σε πρακτικό επίπεδο, σημαίνει ισχυροποίηση στο παιχνίδι κάτω από τα δύο καλάθια, περισσότερες ανάσες (και συνεπώς πιο αποδοτική συμμετοχή) για τον Βασίλη Καββαδά και περισσότερος χρόνος παρουσίας του Άλεξ Ντέιβις στο «4».

Η αναμέτρηση ΗΡΑΚΛΗ – ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:45 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το ΕΡΤSPORTS.

 

Σχετικά Άρθρα

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top