Καστρίτης: “Νίκη, αφιερωμένη στον κόσμο, που την ήθελε πολύ”

Όσα είπε ο κόουτς του Ηρακλή, μετά την άνετη επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Γιάννη Καστρίτη για την αναμέτρηση του Ιβανωφείου:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την ατμόσφαιρα. Γνωρίσαμε όλοι πόσο πολύ ήθελε ο κόσμος στη νίκη. Δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους αφιερώνουμε τη νίκη.

Επιθετικά οι παίκτες μας είχαν πολύ αυτοπεποίθηση καλό ρυθμό και αποτυπώνεται στους 99 πόντους που βάλαμε. Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια που μπορούμε να βελτιώσουμε κυρίως αμυντικά αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ.

Υπάρχει ένα 3ο δεκάλεπτο που είχαμε παθητικό 14 πόντους και ήταν σημαντικό. Έχουμε 6 νίκες 7 ήττες, μας έχει μείνει πικρία από κάποια παιχνίδια αλλά ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε και σε άλλες νίκες.

Όπως και να έχει μας δίνει 2 βαθμούς η νίκη. Συνεχίζουμε απέναντι στο Περιστέρι είναι δύσκολο παιχνίδι θα προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι επιθετική ομάδα αν τους επιτρέψεις να βρουν ρυθμό είναι επικίνδυνοι, πολλές φορές έχουν φτάσει κοντά στην ανατροπή. Είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο και πήραμε τη διαφορά».

Για το ποιο παιχνίδι θα άλλαζε: «Πρέπει να κοιτάς πίσω μόνο για να βελτιώνεις τα λάθη σου κάθε παιχνίδι από αυτά που χάσαμε έχουμε κάνει λάθη και τα χάσαμε ήταν δίκαια αποτελέσματα. Εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, πρέπει να είμαστε όπως πρέπει στη συνέχεια και να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια. Εμείς εξ αρχής έχουμε μια εικόνα για τα παιδιά που είναι στον Ηρακλή. Όλοι είναι υπερπολύτιμοι όσο κι αν αγωνίζονται, είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας και τους Έλληνες κυρίως, ακόμα και οι νεαροί μας παίκτες προσπαθούν σκληρά».

Για το αν ήταν τόσο εύκολη η νίκη: «Οι νίκες που φαίνονται εύκολες κρύβουν πολλή δουλειά από πίσω. Σημαίνει ότι έχεις δουλέψει και πριν και κατά τη διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ανατροπές παίζει για την επιβίωση του αλλά και εμείς παλεύουμε. Με τη συνέπεια των παιδιών και τον κόσμο πήραμε αυτή τη διαφορά».

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top