- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΚΑΕ Ηρακλής και η ανάγκη για στήριξη (pics)

Ο Ηρακλής έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Basket League, παράλληλα όμως η «κυανόλευκη» ετοιμάζεται να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση μετά από το παιχνίδι με τον Προμηθέα, θα υπάρχουν στο Ιβανώφειο, ειδικά διαμορφωμένοι κουμπαράδες. Με στόχο την ενίσχυση του αγώνα που δίνει ο νεαρός φίλος της ομάδα Μιχάλης, να ταξιδέψει στην Γερμανία και να κάνει πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις.

Ταυτόχρονα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του Σαββάτου οι «κυανόλευκοι» ξεκινούν συλλογή ρούχων, παιχνιδιών και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει ο καθένας, με στόχο να ενισχύσουν οικογένειες και παιδιά που το χρειάζονται.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ηρακλής με σύνθημα «Μια μπλε αγκαλιά για όλους» θα συνεχιστεί καθ’όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά το κοινωνικό πρόσωπο και την αλληλεγγύη του συλλόγου.