“Στο φουλ” Ολιβιέρ Χάνλαν και Ντάριους Γκάρετ! (pics)

Ετοιμοπόλεμο το σύνολο του έμψυχου δυναμικού για τον Γιάννη Καστρίτη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ντάριους Γκάρετ αποθεραπεύθηκε πλήρως και ο Γιάννης Καστρίτης διατηρεί το προνόμιο να έχει το σύνολο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας στη διάθεσή του, μετά από πέντε αγωνιστικές, ενόψει της σπουδαίας μάχης του Σαββάτου.

Όπως μεταφέρει η επίσημη ενημέρωση από την “κυανόλευκη” ΚΑΕ:

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του συνέχισε την προετοιμασία της Ομάδας μας ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός του ΗΡΑΚΛΗ είδε τόσο τον Ντάριους Γκάρετ, όσο και τον Ολίβιερ Χάνλαν να μετέχουν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης.

Όλο το έμψυχο δυναμικό είναι πλέον ετοιμοπόλεμο για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:45), τη στιγμή που το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι μεγάλο.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται σε γοργούς ρυθμούς από τα γραφεία της ΚΑΕ και από το διαδίκτυο (www.ticketmaster.gr).

Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα αλλά και καθημερινά συνεχίζεται η προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Ηρακληδέα νεαρού φιλάθλου Μιχάλη Παπαθανάση, που πρέπει να υποβληθεί σε κρίσιμες ιατρικές εξετάσεις στη Γερμανία μετά από σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στην καρδιά.

Επίσης συνεχίζεται η συλλογή ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και τροφίμων που θα δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-219233 και στο iraklisbc@hotmail.com.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top