- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τρέλα του κόσμου για το ντέρμπι, παρά το «ναυάγιο» – Από Δευτέρα τα εισιτήρια

Η εικόνα του τραγικού τελευταίου δεκαλέπτου, που οδήγησε στην ήττα στον αγώνα με τον Ήφαιστο, όπως ήταν φυσικό, δεν περνάει απαρατήρητη από τον κόσμο του Ημίθεου.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει σημαντικές αδυναμίες, οι οποίες εκδηλώνονται με ένταση στις ατυχείς εκβάσεις των αγώνων.

Ωστόσο, το ερχόμενο Σάββατο στο Ιβανώφειο, ο μπασκετικός Ηρακλής καλείται να δείξει όλες τις αρετές του, με κύριο όπλο την έδρα και το πάθος του κόσμου του και να φτάσει σε μία εξαιρετικά πολύτιμη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, όχι μόνο σε επίπεδο γοήτρου, αλλά και σε επίπεδο βαθμολογικής σημασίας.

Η προοπτική αυτής της μάχης φέρνει ντελίριο στις τάξεις των Ηρακλειδεών, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν με τη σειρά τους το “sold out” πριν την ημέρα του αγώνα.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 23/12 και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα…

Όποιος προλάβει, λοιπόν, για μια θέση στο Ιβανώφειο, σε ένα αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/12, στις 17:45, με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤSPORTS.