Χωρίς μεταγραφές χειμώνα το “κυανόλευκο” βόλεϊ

Λόγω απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ – Δεν προγραμμάτιζαν κινήσεις οι “κυανόλευκοι”, λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας.

Βόλει, Ηρακλής

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τις χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις σε Ηρακλή και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, λόγω μη τήρησης των διακανονισμών από παλαιές οφειλές.

Βεβαίως, ο Ημίθεος είχε αποφασίσει να συνεχίσει μέχρι τέλους με το υπάρχον δυναμικό, λόγω τεράστιας οικονομικής στενότητας, καθώς αποτελεί θαύμα της διοίκησης ακόμη και το γεγονός της επιβίωσης της ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος.

Η σχετική απόφαση:

“Τα ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 ( ΑΣ Ηρακλής 2015) και ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δεν προσκόμισαν στην Επιτροπή Αδειοδότησης αποδεικτικά στοιχεία για μερική ή συνολική εκπλήρωση των διακανονισμών τους, ως προς τους οποίους μάλιστα υπεβλήθησαν και έγγραφες καταγγελίες πετοσφαιριστών.

Κατόπιν των παραπάνω η Επιτροπή επέβαλε τοις ποινές την περικοπής κάθε τυχόν χορηγίας από την ΕΣΑΠ και την μη έγκριση συμβολαίων β μεταγραφικής περιόδου (άρθρο 21 παρ. 5, εδάφιο 2 παραπάνω κανονισμού)¨.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top