- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ζάρας: “Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”

Όσα έγραψε ο Θοδωρής Ζάρας στο blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Η ήττα στον αγώνα με τον Προμηθέα μας πλήγωσε γιατί δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και δεν τα καταφέραμε για μερικές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά μας έδωσε κίνητρο και μας πείσμωσε για την συνέχεια και για να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα στην Λήμνο.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ομάδα μας και ξέρουμε πως όταν είμαστε 100% προσηλωμένοι στον στόχο μπορούμε φτάσουμε ψηλά. Απέναντι στον Ήφαιστο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το καλό διάστημα στο οποίο βρισκόμαστε τον τελευταίο καιρό και να διεκδικήσουμε μια ακόμη σημαντική νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Είμαστε όλοι ενωμένοι και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να δικαιωθούν οι κόποι όλων των ανθρώπων της Ομάδας και να δώσουμε χαρά στους φίλους μας για τις γιορτές. Η αυριανή αναμέτρηση είναι δύσκολη και ο αντίπαλος ένα από τα καλύτερα σύνολα του πρωταθλήματος, όμως γνωρίζουμε ότι όλα εξαρτώνται από εμάς.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες με τους ανθρώπους που αγαπάτε δίπλα σας! Τα λέμε σύντομα!”.