- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Μικτή» ενίσχυση τον Ιανουάριο

Στην τελική φάση της αγωνιστικής «μορφολογίας» του θα περάσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής από τον Ιανουάριο και έπειτα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Κώστα Ηλιάδη και του Μαργαρίτη Κεχαγιά.

Ως γνωστόν, ο απώτερος στόχος του φετινού project αφορά στην προετοιμασία συγκροτημάτων Υποδομής για την προοπτική αναβίωσης της ΠΑΕ Ηρακλής από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μία προεργασία έχει επιχειρηθεί από το καλοκαίρι έως σήμερα και, από εδώ και πέρα, πραγματοποιείται μία διεξοδική «έρευνα αγοράς», προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα και άλλοι ταλαντούχοι μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές, ώστε μέχρι το τέλος της περιόδου να έχουν κριθεί σχετικά με το αν και κατά πόσον είναι ικανοί να αποτελέσουν αγωνιστικά στελέχη της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής Ακαδημίας.

Παράλληλα, όπως ακριβώς συνέβη από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, η πόρτα της Μίκρας θα παραμείνει ανοικτή σε κάθε έμπειρο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα θελήσει να ενισχύσει την τρέχουσα προσπάθεια, αφήνοντας – συνεπώς – περιθώρια… «μικτής» μεταγραφικής ενίσχυσης (πιτσιρικάδες και έμπειροι), χωρίς η δεύτερη προοπτική να αποτελεί βασική στόχευση των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.