Ο Περόνε αναχωρεί – Η ομάδα σε διακοπή αγωνιστικής δράσης

Ο Αργεντινός επιστρέφει στην πατρίδα του και αναμένεται να επανέλθει στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Απρίλιο – Μετά τις γιορτές οι νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ώρα της αποχώρησης του Εμανουέλ Περόνε από τη Θεσσαλονίκη έφτασε, με Αργεντινό άσσο να επιστρέφει στην πατρίδα του, πρώτα από όλα, προκειμένου να περάσει τις γιορτινές μέρες με τους οικείους του.

Στον προγραμματισμό του εντάσσεται η επάνοδος στη Θεσσαλονίκη εντός του Απριλίου, ώστε να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στο θέμα της επανασύστασης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, στην προοπτική της επανόδου του Ηρακλή στις υψηλές κατηγορίες.

Από αυτήν την εξέλιξη, άλλωστε, θα εξαρτηθεί και το αν ο «Μανώλης» θα αναλάβει ρόλο στελέχους στο ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Όσο για την ομάδα, με βάση τον προγραμματισμό της ΕΠΣΜ, βρίσκεται σε γιορτινή αγωνιστική παύση και μάλιστα παρατεταμένη, λόγω της εορταστικής περιόδου.

Δεν πρόκειται να διεξαχθούν αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα τα τρία προσεχή σαββατοκύριακα (21-22, 28-29/12 και 4-5/1), ενώ ο Ημίθεος θα επανέλθει στη δράση το σαββατοκύριακο 11-12/1, με την εκτός έδρας αναμέτρησή του με την ομάδα του Μαραθώνα Υποδομή 1926.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top