Ο Γκάρετ, ο δύσκολος τραυματισμός και η πραγματικότητα

Ο Αμερικανός προσπάθησε να «μπει» και ενόψει Προμηθέα, αλλά δεν τα κατάφερε…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Λόγω της διένεξής του με την ομάδα, η οποία προηγήθηκε, δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι δυστροπούν για την αποχή του Ντάριους Γκάρετ από τις υποχρεώσεις των «κυανολεύκων», εκφράζοντας αυτό το αίσθημα στα κοινωνικά δίκτυα.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, όμως, οφείλουμε να καταγράψουμε ότι ο τραυματισμός του Αμερικανού σέντερ ήταν σοβαρός και αρκετά βαρύς και από επιλογή της ομάδας πέρασε σε επίπεδο επικοινωνίας «χαμηλά», ώστε οι προσεχείς αντίπαλοι του Ημίθεου να μην μπορούν να καταστρώσουν τεχνικά πλάνα με τη βεβαιότητα της απουσίας του.

Ο παίκτης υπέστη «μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος», τραυματισμός, που απαιτεί αρκετές μέρες αποχής και φυσικοθεραπείας προκειμένου να αποκατασταθεί.

Μάλιστα, προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας και ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, ο Γκάρετ επιχείρησε να δοκιμάσει προπονούμενος, απόπειρα, η οποία απέβη άκαρπη, καθώς ενοχλήθηκε και «βγήκε» και πάλι από το πρόγραμμα.

Αντίστοιχη προσπάθεια θα πραγματοποιήσει ο ψηλός του «Γηραιού» και εντός της εβδομάδας, που διανύουμε και εφόσον κατορθώσει να προπονηθεί άνευ ενοχλήσεων (κάτι, που θα σημάνει ότι ο σύνδεσμος επανήλθε και ο αθλητής δεν κινδυνεύει από υποτροπή), τότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ήφαιστο.

Στην αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίσει το πρόγραμμα της φυσικοθεραπείας, δίνοντας όλο το βάρος της προσπάθειας στο να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί εκείνη της Λήμνου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top