Κλέιτον: “Τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα ο Περόνε”

Ο Βραζιλιάνος πρώην συμπαίκτης του Εμανουέλ αναφέρεται στον αποχωρούντα από την ενεργό δράση άσσο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε στο Metropolis 95,5FM ο Κλέιτον:

Για το εάν είναι δύσκολη η απόφαση να κρεμάσεις τα παπούτσια σου: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο ήταν μια εύκολη απόφαση. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα έξω από τα γήπεδα. Θα μπορούσα να κάνω ακόμη καλύτερα πράγματα. Έρχεσαι από κάπου αλλά δεν είσαι προετοιμασμένος να φτάσεις να έχεις χρήματα και δόξα και ίσως να μην ξέρεις πως να αντιδράσεις. Αυτό είναι το σημαντικό. Για αυτό θα πρέπει οι ομάδες να προετοιμάσουν τους παίκτες για το πως θα το διαχειριστούν όλο αυτό».

 

Τον Περόνε: «Ο Εμάνουελ είναι ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα. Έκανε, έπαιζε καλά. Από όπου πέρασε έκανε καλή δουλειά. Δυστυχώς παίξαμε μαζί μόνο μια χρονιά που τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά. Θα μπορούσε να έχει ένα τέλος πιο όμορφο».

 

Το εάν ζήλευε κάτι από τον Περόνε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δε ζηλεύω γενικά. Παρότι είναι ψηλός και δυνατός έχει μια καλή τεχνική με την μπάλα στα πόδια. Οι παίκτες με τα χαρακτηριστικά του είναι μέσα στην περιοχή».

 

Το εάν είναι καλύτεροι οι Βραζιλιάνοι ή οι Αργεντινοί: «Είναι διαφορετικοί. Υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά».

 

Το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα: «Για μένα ήταν μια απόφαση που δεν την είχα σχεδιάσει αλλά την προκάλεσαν οι καταστάσεις. Ο Περόνε εάν μπορεί γιατί να μην γίνει προπονητής;».

 

Τέλος, θυμήθηκε: «Όταν κάθεσαι μια χρονιά κάθε μέρα μαζί με ένα άνθρωπο σίγουρα έχεις στιγμές να συζητάς. Δεν έχω να σου πω μόνο μια».

 

Τον Ηρακλή: «Έχω ζήσει τον Ηρακλή στις καλές εποχές. Ήταν δύσκολο να παίζεις ως αντίπαλος. Τώρα που ουσιαστικά δεν υπάρχει και παίζει ερασιτεχνικά λυπάσαι. Χρειάζεται κάποιος να την οργανώσει ως ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top