- Bluearena - https://bluearena.gr -

ΑΘ10: “Γιατί, απλώς, είστε κότες…”

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

“Θέλοντας να προλάβουμε εχθρούς αλλά κυρίως τους «φίλους» πρέπει να πάρουμε θέση σχετικά με τα σημερινά γεγονότα.

Το πέταλο σήμερα δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Από το πέταλο δεν έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου το παραμικρό. Το πέταλο περιφρούρησε και τις υπόλοιπες κερκίδες όταν πολύ δικαιολογημένα αγανάκτησε η πλειοψηφία του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ. Το πέταλο έκανε αυτό που έπρεπε σε υπερθετικό βαθμό!

Από την άλλη, οι κότες, που έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται στα εντός έδρας μόνο μπροστά στους συγγενείς τους και πάλι όχι ολόκληρο το σοι, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την πίεση του κόσμου. Στις κότες δεν αρέσαν τα συνθήματα, δεν άρεσε το κράξιμο στο αφεντικό τους. Οπότε ζήτησαν την εκκένωση του πετάλου. Όχι ολόκληρου του γηπέδου. ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ. Γιατί το πέταλο του ΗΡΑΚΛΗ είναι που τους πονάει. Γιατί το πέταλο του ΗΡΑΚΛΗ είναι η «παραφωνία» στην υποταγμένη αθλητικά Θεσσαλονίκη.

Αλήθεια πιστεύατε ποτέ ότι θα εκκενώναμε το πέταλο; Όταν δεν έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή πιστεύατε ότι θα αφήναμε το σπίτι μας γιατί έτσι το θελήσατε; Αλήθεια από όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα τα κατεβάζαμε τόσο εύκολα γιατί εσείς είστε απλά κότες;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Δεν είστε τόσο βλάκες. Ξέρατε εξ αρχής ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δεχτούμε κάτι τέτοιο και να ρίξουμε τόσο χαμηλά την αξιοπρέπεια μας. Και ακριβώς γι’ αυτό το κάνατε.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!

Επαναλαμβάνουμε γιατί πριν κάτι χρόνια μας πρήζατε… ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!”.