- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καστρίτης: “Η πιο στενάχωρη ήττα…” (vid)

Όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

Για το ματς με τον Προμηθέα: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προμηθέα και τον κόουτς, Μάκη Γιατρά, για τη νίκη τους σήμερα και γενικά για την πορεία που έχουν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το Κύπελλο, αλλά και την Ευρωπαϊκή διοργάνωση που αγωνίζονται. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, πιο πολύ στεναχωρημένοι από κάθε άλλη ήττα. Θεωρώ ότι σήμερα τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους, προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά κάποιες μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, κρίνουν τον τελικό νικητή.

Όταν αγωνίζεται απέναντι σε ομάδες όπως ο Προμηθέας, πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια και να είσαι συνεπής. Μιλάμε για ένα ματς που είχε 16 εναλλαγές στο σκορ, ήταν ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου. Μας πήραν 13 επιθετικά ριμπάουντ που ήταν κομβικός παράγοντας στην έκβαση του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, αλλά και στα παιδιά μας για την προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να προετοιμαστούμε για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου».

Για την διαιτησία: «Δεν θα μιλήσω για την διαιτησία, δεν έχω μιλήσει ποτέ».

Για τον Γκάρετ: «Ο Ντάριους λείπει αρκετό καιρό, σχεδόν έχουμε ξεχάσει ότι είναι απώλεια. Χρήζει συγχαρητηρίων η προσπάθεια και ο Προμηθέας είχε απουσίες και το σημαντικό είναι όσοι αγωνίζονται να δίνουν το 100%. Δουλειά μας είναι να βελτιώνουμε τις μικρές λεπτομέρειες».