Αναζήτηση υπέρβασης, στο «καυτό» Ιβανώφειο (15:45 – ΕΡΤPLAY2)

Κόντρα στον εξαιρετικά ισχυρό Προμηθέα ο Ηρακλής, σε ένα απόγευμα τιμής για τον Εμανουέλ Περόνε…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Συναρπαστικό απόγευμα για όσους Ηρακλειδείς βρεθούν σήμερα στο Ιβανώφειο, στο πλαίσιο της σπουδαίας αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Προμηθέα για τη Basket League.

Πέρα από τη μεγάλη μπασκετική μάχη, που αναμένεται να δοθεί πάνω στο παρκέ του κατάμεστου Κλειστού και πριν το τζάμπολ, είναι η ώρα της απόδοσης τιμών στον μέγιστο Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος κλείνει τη σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα του στην ομάδα, που αγάπησε, στον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιάννης Καστρίτης και η ομάδα του, με στιβαρό όπλο την καυτή υπέρ τους ατμόσφαιρα, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο, ο οποίος «αγόρασε» την αγωνιστική επιτυχία, χρησιμοποιώντας ένα τεράστιο προϋπολογισμό για τη συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού του.

Ο ισχυρός και υπερπλήρης Προμηθέας με τους ξένους πρώτης γραμμής, που διαθέτει, δελεάζει τον «Γηραιό», ώστε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να επιχειρήσει μία αξιοσημείωτη υπέρβαση, φτάνοντας σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Έστω και με ένα παίκτη λιγότερο στο «5», καθώς ο Γκάρετ δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει ότι ο Ντέιβις θα απαιτηθεί να εγκαταλείψει για πολύ περισσότερο χρόνο το «4», δίνοντας ανάσες στον Καββαδά.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής, υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα αποτελέσει την απαρχή της καμπάνιας για την οικονομική στήριξη του Μιχάλη Παπαθανάση, ο οποίος πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία για απαραίτητες και πολυέξοδες ιατρικές εξετάσεις στην καρδιά, μετά από 4 χειρουργικές επεμβάσεις που έχει ήδη υποβληθεί. Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν είτε συνεισφέροντας στους “κουμπαράδες αγάπης” που θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του Ιβανωφείου, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR 310171 0090 0060 0913 6177 884.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Προμηθέα στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί σε απευθείας διαδικτυακή – τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤPLAY2.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top